Cum găsești melodii trendy pentru a crea cele mai bune reels pe Instagram

Găsirea audio-urilor care sunt în trend pe Instagram poate fi esențială pentru creșterea vizualizărilor și angajamentului pe reels. Folosirea unor piese audio populare poate crește șansele ca reel-urile tale să fie distribuite și vizualizate de mai mulți oameni.

Însă, identificarea muzicii care este în trend pe Instagram este o provocare. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să descoperi clipurile audio și melodiile în trend pe Instagram.

Navighează prin pagina Instagram reels

Unul dintre cele mai bune moduri de a găsi audio-uri în trend este să navighezi prin reel-urile de pe pagina dedicată Reels a Instagram. Când deschizi această pagină pe Instagram, vei găsi o selecție de videoclipuri adaptate intereselor și preferințelor tale.

Conținutul de pe pagina Reels este organizat pe baza diferiților factori, cum ar fi angajamentul tău anterior, conturile pe care le urmărești și trendurile populare.

Caută o săgeată lângă titlul piesei din reel

Un mod sigur de a ști care sunet de reel este în trend este să cauți o săgeată lângă sunetele din videoclipurile sugerate pe pagina Reels. Această metodă poate fi anevoioasă, dar este cea mai bună modalitate de a fi sigur că un sunet este într-adevăr în trend.

Răsfoiește sugestiile audio ale Instagram

Înainte de a filma un reel, navighează prin sugestiile audio ale Instagram pentru a vedea ce sunet este în trend:

  • Deschide Instagram
  • Apasă pe butonul + din partea de jos a ecranului
  • Apasă pe Reel.
  • Apasă pe butonul audio din stânga pentru a vedea sugestiile audio.

Urmărește contul Instagram @creators

Un alt mod de a rămâne la curent cu ultimele trenduri în audio pentru reel este să urmărești contul @Creators de pe Instagram. Acest cont oferă sfaturi valoroase pentru creatori și prezintă ocazional reel-uri virale.

Caută melodii trending pe Tiktok

TikTok și Instagram sunt strâns legate când vine vorba de trenduri și conținut viral. Popularitatea melodiilor pe TikTok sau a unei provocări se traduce adesea în trenduri similare pe Instagram.

Urmărește conturi de top creatori pe Instagram

Pe lângă urmărirea paginii Creators de pe Instagram, îți sugerăm să urmărești influenceri și creatori de conținut de top de pe platformă. Urmărind creatori populari, te ajuți să rămâi la curent cu ultimele trenduri și să găsești inspirație pentru conținut nou.

Creează videoclipuri virale pe Instagram cu melodii trending pe Reels

Încorporarea audio-urilor în trend este o strategie cheie pentru a crea reel-uri virale pe Instagram, dar găsirea audio-urilor în trend poate fi provocatoare. Dacă ai reușit să găsești un audio bun, ai șansa de a aduna urmăritori pe Instagram.

Tu cum găsești melodiile trendy pentru reel-urile de pe Instagram? Răspunde-ne într-un comentariu!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea socială creată pentru distribuirea de poze și clipuri video. Creează-ți propriile video-uri și apoi încarcă-le în aplicație. Editează-le cu efecte și filtre și apoi distribuie-le pentru prieteni sau pentru public. Editează-ți lista de prieteni apropiați dacă vrei să controlezi mai atent cine îți vede conținutul.

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum setezi limite de timp pentru utilizarea TikTok
Cum setezi limite de timp pentru utilizarea TikTok

TikTok este una dintre cele mai captivante platforme de social media. Aplicația, concentrată pe videoclipuri, te poate menține distrat cu o mulțime de creații interesante sau amuzante, ținându-te lipit de ecran. Deși această aplicație este excelentă pentru distracție și diver…

Cele mai bune aplicații IPTV gratuite pentru Android
Cele mai bune aplicații IPTV gratuite pentru Android

Posibilitățile de divertisment la domiciliu au atins un nivel impresionant de accesibilitate și diversitate. În special, aplicațiile de streaming IPTV gratuite reprezintă o soluție avantajoasă pentru pasionații de televiziune care doresc să urmărească live TV direct pe dispoz…

Cum găsești Reels vizionate recent pe Instagram
Cum găsești Reels vizionate recent pe Instagram

Știi momentul acela când navighezi pe Instagram, găsești un reel care îți place și apoi îl pierzi pentru că ai dat un swipe aiurea? Sau poate ai găsit Reel-ul perfect pentru un articol pe care îl scrii, doar pentru a uita să-l salvezi? Nu ar fi util să ai un istoric al Reels-…