Cum folosești Instagram Reels: un ghid pas cu pas

Instagram Reels este o nouă opțiune adăugată la celebra rețea socială de către dezvoltatori. După cum sugerează și numele – rolă de film, aceasta îți permite să înregistrezi videoclipuri scurte, de 15 secunde, din mai multe clipuri cărora să le adaugi surse audio externe și efecte noi.

De asemenea, ai mult mai multe unelte de editare la dispoziție, pentru ca acestea să fie cât mai reușite. Iată cum creezi un reel pe Instagram.

Cum creezi un Instagram reel de la zero, pas cu pas

Pentru a crea un reel, trebuie să intri în aplicația Instagram pe telefonul cu Android. De acolo, urmează acești pași:

  • Deschide camera (simbolul de aparat foto din stânga sus).
  • În josul ferestrei următoare, mergi la Reels.
  • Acum, dacă vrei să adaugi o melodie din galeria Instagram, o poți face. Dacă nu dorești, poți folosi sunetul original al înregistrării.
  • Adaugă efecte AR, setează înregistrare automată dacă vrei să te filmezi sau adaugă opțiuni de slow motion.
  • Chiar înainte să înregistrezi, setează cât de mult va dura clipul video.
  • Apasă butonul de înregistrare și realizează-ți filmul.
  • Poți opri filmarea pentru a o relua mai târziu, Instagram îți va uni clipurile.
  • După ce înregistrezi, poți suprapune text sau stickere.
  • La final, poți să alegi un cadru sau o poză din telefon ca thumbnail.

După ce ai făcut toate acestea, apasă Share. Îl poți distribui ca story sau ca film pe profilul tău. Dacă nu vrei să îl distribui pe moment, poți apăsa Save as draft și îl poți folosi mai târziu.

Tu ce filtre și efecte folosești pe Instagram? Răspunde-ne într-un comentariu!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o aplicație social media dedicată distribuirii de poze și video. Camera este dotată cu foarte multe filtre și efecte, însă mai multe poți descărca separat. Pe lângă mesageria integrată, pe Instagram poți distribui stories, postări care dispar după 24 de ore.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…