Cum folosești Instagram Reels: un ghid pas cu pas

Instagram Reels este o nouă opțiune adăugată la celebra rețea socială de către dezvoltatori. După cum sugerează și numele – rolă de film, aceasta îți permite să înregistrezi videoclipuri scurte, de 15 secunde, din mai multe clipuri cărora să le adaugi surse audio externe și efecte noi.

De asemenea, ai mult mai multe unelte de editare la dispoziție, pentru ca acestea să fie cât mai reușite. Iată cum creezi un reel pe Instagram.

Cum creezi un Instagram reel de la zero, pas cu pas

Pentru a crea un reel, trebuie să intri în aplicația Instagram pe telefonul cu Android. De acolo, urmează acești pași:

 • Deschide camera (simbolul de aparat foto din stânga sus).
 • În josul ferestrei următoare, mergi la Reels.
 • Acum, dacă vrei să adaugi o melodie din galeria Instagram, o poți face. Dacă nu dorești, poți folosi sunetul original al înregistrării.
 • Adaugă efecte AR, setează înregistrare automată dacă vrei să te filmezi sau adaugă opțiuni de slow motion.
 • Chiar înainte să înregistrezi, setează cât de mult va dura clipul video.
 • Apasă butonul de înregistrare și realizează-ți filmul.
 • Poți opri filmarea pentru a o relua mai târziu, Instagram îți va uni clipurile.
 • După ce înregistrezi, poți suprapune text sau stickere.
 • La final, poți să alegi un cadru sau o poză din telefon ca thumbnail.

După ce ai făcut toate acestea, apasă Share. Îl poți distribui ca story sau ca film pe profilul tău. Dacă nu vrei să îl distribui pe moment, poți apăsa Save as draft și îl poți folosi mai târziu.

Tu ce filtre și efecte folosești pe Instagram? Răspunde-ne într-un comentariu!

 1. Instagram

  Instagram

  Instagram este o aplicație social media dedicată distribuirii de poze și video. Camera este dotată cu foarte multe filtre și efecte, însă mai multe poți descărca separat. Pe lângă mesageria integrată, pe Instagram poți distribui stories, postări care dispar după 24 de ore.

Cum verifici istoricul autentificărilor pe Telegram
Cum verifici istoricul autentificărilor pe Telegram

Odată cu creșterea preocupărilor legate de confidențialitate, este esențial să înțelegi cine accesează contul tău și de pe ce dispozitiv. Creșterea securității contului de Telegram este necesară pentru ca datele și conversațiile tale să fie în siguranță. Sesiunile de autentif…

Cum raportezi pe cineva pe Telegram
Cum raportezi pe cineva pe Telegram

Telegram este un serviciu de mesagerie instant folosit de milioane de persoane în întreaga lume. Din păcate, nu toți utilizatorii au intenții bune. Dacă întâlnești pe cineva care încalcă regulile serviciului, este important să știi cum să îl raportezi. În acest articol, îți v…

Cum să dai share ecranului în WhatsApp
Cum să dai share ecranului în WhatsApp

WhatsApp a devenit un mijloc esențial de comunicare pentru miliarde de oameni la nivel global. Meta continuă să îmbunătățească constant acest serviciu pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorilor. Pentru a facilita ședințele de asistență tehnică și întâlnirile online, …