Cum afli urmăritorii comuni pe Instagram

Te-ai săturat să urmărești orbește oameni pe Instagram fără să știi ce prieteni comuni aveți? Dacă vrei să afli mai multe informații despre cei ce ți-au dat follow dar nu știi de unde să începi, acest ghid îți va oferi tot ce ai nevoie pentru a găsi cu ușurință punctele comune! Cu câțiva pași simpli, vei afla cum să descoperi urmăritorii comuni pe Instagram, astfel încât să poți lua decizii mai informate despre cei care ți-au dat follow.

Află ce urmăritori comuni ai pe Instagram cu un prieten

Urmăritorii comuni pe Instagram sunt un indiciu prețios atunci când încerci să afli dacă ai ghost followers și vrei să îi ștergi. În cazul în care nu ai urmăritori comuni iar contul pare fals, este bine să renunți. De asemenea, dacă este un follow comun cu unul dintre prieteni, atunci îl poți întreba pe acela dacă îl cunoaște. Astfel, vei recunoaște conturile false de Instagram care te urmăresc sau pe care le urmărești.

Pentru a afla ce urmăritori comuni ai, fă următoarele:

  • Intră pe Instagram.
  • Mergi la profilul pe care vrei să îl cercetezi.
  • Apasă Following sau Followers.
  • Apasă (n) Mutual (n este numărul total de urmăritori comuni pe care îl va afișa aplicația).
  • Apasă (n) more pentru a vedea toată lista de followeri comuni.

Dacă vrei să afli și cine ți-a dat unfollow pe Instagram trebuie să intri în lista de followeri ai unui prieten comun și vezi acolo oameni pe care îi știai în lista ta, dar acum nu mai sunt.

Dacă ți-ai setat contul ca fiind privat, singurele persoane care pot vedea dacă îi urmărești sunt cele cu care ai follow reciproc. Locația influențează, de asemenea, numărul de urmăritori. Dacă cineva nu locuiește în apropierea ta, Instagram nu va afișa urmăritorii comuni datorită acestui lucru.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea socială prin care distribui poze și clipuri video. Arată celor ce te urmăresc creațiile tale fie că sunt postări cu poze sau clipuri video în reels sau stories. Ține legătura cu prietenii prin Direct Messages (DM). Dacă dorești să îți extinzi numărul de followeri, poți începe să faci live streaming.

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…