Cum adaugi contul de Instagram la TikTok

TikTok îți permite să înregistrezi și să editezi videoclipuri scurte folosind telefonul și apoi să adaugi muzica preferată pentru a completa experiența. Aplicația are aproape un miliard de utilizatori, cu 70 de milioane de utilizatori zilnici. Este aplicația complementară perfectă pentru crearea de story-uri pe Instagram care ies în evidență.

Conectează aplicațiile pentru o experiență complexă

Dacă folosești TikTok și Instagram, poți face partajarea mai ușoară prin conectarea celor două platforme. Conectarea Instagram la TikTok îți permite să rulezi aplicația și să distribui direct videoclipul tău pe contul tău Insta fără a trebui să salvezi și să încarci materialul separat. Asta înseamnă că vei putea crea videoclipuri unice în câteva minute și să le distribui direct pe contul tău Instagram cu doar o apăsare de buton. De asemenea, conectarea îți permite să găsești pe TikTok prietenii de pe Instagram.

Dacă acest lucru sună atrăgător, iată cum conectezi aceste două aplicații pe telefonul tău.

Leagă contul Instagram de cel de pe TikTok

Înainte de a începe, va trebui să descarci TikTok pe smartphone-ul tău dacă nu îl ai deja. Nu poți lega cele două conturi dacă rulezi TikTok fără aplicație. Creează un cont și ești gata să adaugi Instagram pe TikTok.

  • Deschide TikTok și apasă pe iconița de profil din colțul din dreapta jos.
  • Apasă pe butonul Edit Profile.
  • Selectează Add Instagram.
  • Autentifică-te în Instagram folosind fereastra care a apărut.
  • Selectează Allow când ți se solicită. Acest lucru va oferi acces Instagramului la contul tău TikTok.

Contul tău Instagram este acum legat de TikTok. Acum poți partaja videoclipurile tale direct pe Instagram fără a trebui să comuți între aplicații, să salvezi și să încarci fiecare videoclip separat.

Deconectarea Instagram de TikTok

Dacă vrei vreodată să deconectezi TikTok de profilul tău Instagram, tot ce trebuie să faci este să repeți primii doi pași. Apoi, poți urma aceste instrucțiuni:

  • Apasă pe Instagram.
  • Confirmă că dorești să deconectezi contul tău Instagram apăsând pe Confirm.

Poți lega și YouTube la TikTok

Legarea conturilor tale YouTube și TikTok este de asemenea posibilă. Procesul este același ca pentru Instagram, dar apasă pe YouTube în loc de Instagram în pasul trei. Completează pașii următori ca în exemplul Instagram, și contul tău YouTube va fi acum legat de TikTok.

Partajarea videoclipurilor pe YouTube este mult mai ușoară pentru că nu trebuie să redimensionezi sau să tai videoclipurile.

Cum încarci videoclipuri de pe TikTok pe Instagram

După ce ai legat conturile tale TikTok și Instagram, poți partaja cu ușurință videoclipurile tale. Unii utilizatori preferă să partajeze toate videoclipurile lor pe ambele platforme deoarece crește vizualizările, în timp ce alții vor să partajeze cu prietenii lor care folosesc doar una dintre site-urile de socializare.

Iată cum să partajezi un videoclip TikTok pe Instagram cu ușurință:

  • Deschide TikTok și vizitează-ți profilul.
  • Apasă pe videoclipul pe care ai dori să îl partajezi.
  • Apasă pe cele trei puncte orizontale din colțul din dreapta jos.
  • Apasă pe iconița Instagram.
  • Selectează una dintre cele trei opțiuni
  • Apasă pe opțiunea de a tăia videoclipul dacă dorești.
  • Apasă pe semnul de bifă din colțul din dreapta sus.
  • Fă orice editări ai dori să vezi și apasă din nou pe semnul de bifă din colțul din dreapta sus.
  • Setează setările de confidențialitate, adaugă o descriere și hashtag-uri, și apoi apasă pe semnul de bifă din colțul din dreapta sus pentru a posta videoclipul.

Ce să faci dacă nu poți distribui un videoclip

Cea mai mare problemă pe care oamenii o au atunci când încearcă să încarce un videoclip de pe TikTok pe Instagram este raportul de aspect. Videoclipurile TikTok sunt verticale și au un aspect ratio de 9:16. Instagram are un raport de aspect maxim de 4:5. Ceea ce înseamnă că va trebui să tai și să editezi fiecare videoclip înainte de a-l posta pe Instagram. Poți descărca videoclipul de pe TikTok și apoi să folosești un editor video care te ajută să obții rația corectă.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o rețea social media bazată pe distribuirea de imagini și clipuri video. Poți face un cont personal prin care să distribui către cei ce te urmăresc sau către prietenii apropiați, sau poți crea un cont public pentru a te urmări toată lumea.

  2. TikTok

    TikTok

    TikTok este o rețea socială concepută pentru a distribui clipuri scurte. Oferă și opțiuni de monetizare, de aceea aici ai un tutorial despre cum faci bani din TikTok. Încarcă creații originale pentru a aduna like-uri și urmăritori.

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum setezi limite de timp pentru utilizarea TikTok
Cum setezi limite de timp pentru utilizarea TikTok

TikTok este una dintre cele mai captivante platforme de social media. Aplicația, concentrată pe videoclipuri, te poate menține distrat cu o mulțime de creații interesante sau amuzante, ținându-te lipit de ecran. Deși această aplicație este excelentă pentru distracție și diver…

Cele mai bune aplicații IPTV gratuite pentru Android
Cele mai bune aplicații IPTV gratuite pentru Android

Posibilitățile de divertisment la domiciliu au atins un nivel impresionant de accesibilitate și diversitate. În special, aplicațiile de streaming IPTV gratuite reprezintă o soluție avantajoasă pentru pasionații de televiziune care doresc să urmărească live TV direct pe dispoz…