Cum să găsești melodiile în trend pe TikTok

TikTok a devenit o platformă de top pentru descoperirea celor mai noi și cele mai populare melodii. Indiferent dacă ești un creator care dorește să utilizeze ultimele hituri în videoclipurile sale, dacă vrei să faci bani sau pur și simplu dorești să știi ce este la modă, iată cum poți găsi melodiile în trend pe TikTok.

Secțiunea Discover din aplicație

Una dintre cele mai simple metode de a identifica melodiile în trend este să navighezi către pagina „Descoperă„. TikTok îți prezintă atât trendurile actuale și populare, cât și melodiile care însoțesc aceste trenduri.

De aici poți să te hotărăști ce muzică adaugi la videoclipurile TikTok pentru a le face mai atractive.

Folosirea funcției de căutare a TikTok

Căutarea de pe TikTok îți aduce nu doar rezultate video, ci și muzica folosită în acestea. O melodie trendy este o metodă bună de a primi mai multe vizualizări pe TikTok, dacă aceasta este adaptată perfect pentru clipul la care o adaugi.

Pentru a găsi muzica pentru clipul tău:

  • Mergi la funcția de căutare din TikTok.
  • Tastează numele unui artist, al unei melodii sau chiar al unui gen muzical.
  • Mergi la secțiunea Sounds.
  • Sub numele melodiei și artist îți va apărea numărul de postări care folosesc sunetul respectiv.
  • Melodiile cu un număr mare de utilizări sunt de obicei în trend.

Verificarea playlist-urilor populare

Există mulți utilizatori pe TikTok care creează playlist-uri dedicate melodiilor populare. Căutarea acestor playlist-uri și ascultarea lor te poate ajuta să identifici rapid ce melodii sunt la modă.

Urmărește hashtag-urile populare

Hashtag-urile trending pe TikTok te ajută să găsești melodiile populare. Multe sunete în trend sunt adesea asociate cu anumite challenge-uri sau hashtag-uri. Căutarea și urmărirea hashtag-urilor populare te poate conduce direct la melodiile pe care toată lumea le folosește.

Pentru a cunoaște trendurile pe TikTok, rămâi activ și implicat în comunitate. Cu cât interacționezi mai mult, cu atât vei fi mai informat despre ce este popular.

De asemenea, nu uita să experimentezi cu melodii noi în propriile tale videoclipuri. O soluție este să îți creezi chiar tu propriul sunet pe TikTok. Fii deschis la toate genurile muzicale. TikTok este un amestec divers de culturi și stiluri, iar ceea ce este în trend poate varia în mod constant.

A fi la curent cu melodiile în trend pe TikTok necesită un pic de cercetare și observație, dar cu instrumentele și tehnicile potrivite, vei fi întotdeauna în pas cu hiturile momentului. Fie că ești creator sau doar un fan al platformei, aceste sfaturi te vor ajuta să rămâi mereu în trend!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok este o platformă social media destinată conținutului video. Cu ea poți avea la dispoziție ore întregi de distracție sau poți chiar tu să încarci clipuri cu ajutorul cărora să te faci cunoscut. Pentru a vedea ce ai de îmbunătățit la conținutul tău, urmărește secțiunea de analize, statistici și date.

Cum activezi fotografia de profil dinamică pe Instagram
Cum activezi fotografia de profil dinamică pe Instagram

Meta introduce noi funcții în Instagram destinate unei experiențe vizuale unice. Fotografiile de profil dinamice au devenit o noutate populară pe Instagram. Nu numai că atrag atenția, dar și oferă utilizatorilor o modalitate diferită de a se exprima. În cele ce urmează, îți v…

Cum să găsești melodiile în trend pe TikTok
Cum să găsești melodiile în trend pe TikTok

TikTok a devenit o platformă de top pentru descoperirea celor mai noi și cele mai populare melodii. Indiferent dacă ești un creator care dorește să utilizeze ultimele hituri în videoclipurile sale, dacă vrei să faci bani sau pur și simplu dorești să știi ce este la modă, iată…