Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor vocale.

Cum descarci mesajele vocale de pe Telegram pe telefonul tău

Nu trebuie să faci nimic special pentru a descărca și salva fișierul mesajelor vocale pe telefon, deoarece vocea Telegram este salvată automat pe telefon și trebuie doar să găsești calea de stocare spre fișier. Trebuie menționat că pentru a accesa acest dosar trebuie să utilizezi o aplicație file explorer. Dacă nu ai un manager de fișiere pe telefonul tău, trebuie să îl descarci și să îl instalezi.

Iată cum găsești mesajele audio pe care le-ai primit pe telefon:

 • Deschide managerul de fișiere pe telefonul tău.
 • După deschiderea File Manager, atinge pictograma lupă pentru a deschide câmpul de căutare.
 • Caută Telegram Audio în câmpul de căutare.
 • Deschide folderul Telegram Audio.

Mesajele vocale din Telegram sunt salvate automat în acest dosar. Fișierele OGG din acest dosar sunt vocile pe care le cauți. Dacă nu poți deschide fișierele OGG, vei avea nevoie de un player pentru fișiere OGG cum ar fi MX Player.

De asemenea, poți folosi convertoare audio pentru a converti fișierele din ogg în orice format dorit, cum ar fi mp3. Există mai multe aplicații și site-uri web pe care le poți găsi pe internet, pe care le poți folosi pentru a converti mesajele vocale pe care le descarci de pe Telegram.

Cum descarci mesajele vocale de pe Telegram pe PC

Opțiunea de a descărca mesajele Telegram este disponibilă și pe PC. Pentru a le salva și a le găsi ulterior, urmează pașii aceștia:

 • Click dreapta pe mesajul vocal dorit și selectează Save Voice Message As
 • În noua fereastră alege folderul dorit pentru salvarea mesajelor audio.

Așa cum am menționat mai sus, pentru a reda vocile pe computer, vei avea nevoie de un program care suportă fișiere de format OGG. De asemenea, poți folosi o aplicație audio pentru a converti fișierele .ogg în MP3 sau în orice alt format dorit. Așa cum am spus anterior, există mai multe aplicații sau site-uri web de convertor audio pe care le poți găsi pe internet.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

 1. Telegram

  Telegram

  Telegram este o aplicație de comunicare rapidă și securizată, oferind criptare puternică, grupuri mari, canale, și suport pentru fișiere de orice tip. Este gratuită, fără reclame și pune un accent mare pe protecția datelor personale. Reprezintă una dintre alternativele la WhatsApp.

Cum blochezi și ascunzi conversații individuale pe WhatsApp
Cum blochezi și ascunzi conversații individuale pe WhatsApp

WhatsApp este o aplicație de comunicare foarte populară, dar uneori este necesar să păstrezi anumite conversații private și protejate de ochii curioși. WhatsApp îți permite acum să blochezi și să ascunzi conversațiile individuale, ceea ce înseamnă că chiar dacă cineva reușeșt…

Cum restaurezi istoricul apelurilor șterse din WhatsApp
Cum restaurezi istoricul apelurilor șterse din WhatsApp

Dacă ai șters din greșeală istoricul apelurilor pe WhatsApp, nu este o problemă. Vei putea să îl recuperezi dacă ai făcut un back-up al conversațiilor de pe telefonul cu Android, care va include și această listă de apeluri. Iată cum restaurezi apelurile șterse din aplicația W…