Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sau aplicații pentru descărcarea videoclipurilor de pe TikTok fără watermark. Ai nevoie doar de linkul videoclipului pe care vrei să-l descarci.

Descarcă videoclipuri TikTok fără marcaj

Îți vom prezenta pașii necesari pentru acest lucru, pe PC și pe Android. Singura diferență este că va trebui să intri în browser și managerul de fișiere de pe dispozitivul tău.

  1. Intră pe TikTok și copiază adresa videoclipului dorit

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să intri pe TikTok și să dai clic pe videoclipul pe care vrei să-l vezi. Îi poți copia URL-ul din bara de adrese a browserului. În aplicația Android vei găsi butonul Copy Link în meniul Share din dreapta jos.

  1. Mergi pe un site de descărcare fără watermark

Acum, trebuie să mergi pe un site web care permite descărcarea videoclipurilor fără watermark. Noi am ales ssstik.io pentru opțiunile pe care le oferă. Pe acest site trebuie doar să inserezi linkul videoclipului pe care l-ai copiat anterior și apoi să dai clic pe butonul Download. Site-ul va procesa linkul în câteva secunde.

  1. Descarcă videoclipul pe dispozitivul tău

După procesarea videoclipului, site-ul îți va arăta un link pentru a descărca videoclipul în memoria mobilului sau a computerului tău. Vei avea și opțiuni pentru a viziona videoclipul online și a-l descărca dacă dorești din browser, și chiar unul pentru a descărca doar MP3-ul cu audio.

Dacă dorești o aplicație dedicată pentru a descărca clipuri TikTok fără watermark, aceasta este SnapTik: TT Video Downloader. Acesta îți oferă opțiuni de a descărca fără marcajul original în HD iar versiunea PRO este fără reclame și cu mai multe instrumente.

După ce ai urmat acești pași, ai descărcat videoclipul fără watermark. Reține că orice subtitrări sau etichete din videoclip vor fi incluse, singurul lucru care va fi eliminat este watermark-ul cu numele contului TikTok.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. SnapTik: TT Video Downloader

    SnapTik: TT Video Downloader

    SnapTik: TT Video Downloader este un instrument Android ideal pentru descărcarea rapidă și ușoară a videoclipurilor TikTok fără watermark. Salvează clipurile preferate direct pe dispozitivul tău Android, păstrând calitatea originală.

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…