Cele mai bune aplicații Android pentru editare video

Editarea video cere foarte multe resurse din partea device-ului, dar și din partea utilizatorului. Însă dacă ești pe fugă sau nu poți ajunge la un PC și ai nevoie de aplicații pentru editarea videoclipurilor, lista de mai jos îți este necesară. Cele mai multe dintre ele sunt intuitive și au o interfață ușor de utilizat. Iată cele mai bune aplicații pentru editare video pe telefonul cu Android.

  1. Adobe Premiere Rush — Video Editor

    Adobe Premiere Rush — Video Editor

    Adobe Premiere Rush – Video Editor este una dintre cele mai bune aplicații media video pentru Android. Ai la dispoziție tot ceea ce îți trebuie pentru înregistrare, editare și distribuire de clipuri video. Tool-urile utilizate în mod creativ îți permit să editezi clipurile în timp record și să le încarci direct în social media.

  2. FilmoraGo - Free Video Editor

    FilmoraGo – Free Video Editor

    FilmoraGo – Free Video Editor este un movie editor pentru Android care îți pune la dispoziție instrumentele necesare pentru realizarea unui reel pentru Instagram la calitate HD. Folosește filtrele și efectele apoi adaugă titlu și text dar și imagini sau muzică.

  3. KineMaster – Pro Video Editor

    KineMaster – Pro Video Editor

    KineMaster – Pro Video Editor este o aplicație cu efecte video pentru Android. Controlează luminozitatea, contrastul, nuanțele sau saturația clipului video pentru o creație perfectă. Meniul lateral îți permite să lucrezi ușor și să vezi întotdeauna schimbările efectuate.

  4. InShot - Video Redactor

    InShot – Video Redactor

    Dacă ești în căutarea unui movie maker pentru Android care se folosește ușor și nu ocupă la maximum resursele telefonului, InShot – Video Redactor este aplicația de care ai nevoie. Taie, scurtează sau unește clipurile video, adaugă fundal sonor, text sau emoji și controlează volumul.

  5. PowerDirector – Video Editor

    PowerDirector – Video Editor

    PowerDirector – Video Editor este o aplicație video pentru Android. Îți permite să creezi clipuri uimitoare cu efecte, slow motion sau reverse. Adaugă tranziții atunci când unești două bucăți de filmare sau schimbă viteza pentru a face totul mult mai interesant.

  6. VivaVideo: Free Video Editor

    VivaVideo: Free Video Editor

    VivaVideo: Free Video Editor este aplicația Android ideală atunci când vrei să editezi rapid un clip video pentru a-l încărca pe social media. Poți filma direct în aplicație, poți adăuga efecte live, poți crea loops sau poți blura fundalul cu ușurință.

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum setezi limite de timp pentru utilizarea TikTok
Cum setezi limite de timp pentru utilizarea TikTok

TikTok este una dintre cele mai captivante platforme de social media. Aplicația, concentrată pe videoclipuri, te poate menține distrat cu o mulțime de creații interesante sau amuzante, ținându-te lipit de ecran. Deși această aplicație este excelentă pentru distracție și diver…

Cele mai bune aplicații IPTV gratuite pentru Android
Cele mai bune aplicații IPTV gratuite pentru Android

Posibilitățile de divertisment la domiciliu au atins un nivel impresionant de accesibilitate și diversitate. În special, aplicațiile de streaming IPTV gratuite reprezintă o soluție avantajoasă pentru pasionații de televiziune care doresc să urmărească live TV direct pe dispoz…