Cum găsești hashtag-urile trending pe TikTok

TikTok, dincolo de fun, este un instrument puternic de promovare. Ca să fii cât mai relevant, trebuie să cunoști comportamentele utilizatorilor, ce fel de conținut le place să consume și cât timp sunt dispuși să petreacă urmărind un clip.

Unul dintre indicatorii principali ai tendințelor sunt hashtag-urile populare, pe care oamenii dau tap, pe care le caută și unde stau mai mult pe videoclipuri. De aceea, în cele ce urmează, îți vom arăta cum găsești hashtag-urile trending de pe TikTok.

Ce rol au hashtag-urile pe TikTok

Vrei să primești mai multe vizualizări pe TikTok? Urmărește trendurile însă nu trebuie să te rezumi la a copia ce ai văzut la alții. Fii original și arată latura ta personală.

Hashtag-ul este eticheta care îți spune în ce categorie se încadrează un clip. TikTok folosește aceste hashtag-uri în algoritmul său pentru a determina intrarea unui clip în pagina For You! Aici este un spațiu personal, în care clipurile vin conform preferințelor și istoricului de utilizare.

Cunoscând ce hashtag este căutat mai des, vei ști ce temă să alegi pentru clipurile tale. De asemenea, ai șanse mai mari ca cineva să se oprească la clipul tău, având mai mulți utilizatori interesați de tema acestuia.

Hashtag-urile pe TikTok cresc posibilitatea ca clipul tău să fie descoperit, creează comunități de oameni interesați de aceeași temă și te ajută să te alături unui trend care îți aduce followeri și like-uri.

Unde găsești hashtag-urile cele mai folosite pe TikTok

Sunt câteva locuri de pe TikTok unde poți găsi hashtag-urile cele mai accesate.

În primul rând, trebuie să accesezi tab-ul Discover. Aici găsești atât hashtag-uri populare, cât și cei mai accesați useri care le-au folosit. Toate sunt așezate pe categorii, în așa fel încât sunt ușor de urmărit și apoi organizate la favorite.

Pagina For You reprezintă un loc personalizat, în care urmărești clipuri din zona ta de interes. Este interesat să vezi ce postează userii cu care ai interacționat la un moment dat, hashtag-uri pe care ai dat tap sau chiar performanța unor prieteni.

Atunci când postezi, trebuie să folosești un hashtag potrivit și nu foarte generic, astfel încât conținutul tău să fie localizat foarte bine. După ce postezi folosind unul sau mai multe hashtag-uri, mergi în secțiunea de analize, date și statistici TikTok, pentru a vedea cum a performat clipul. Este o metodă foarte bună de a recunoaște hashtag-urile care se potrivesc conținutului creat de tine.

Nu în ultimul rând, urmărește-ți competitorii. Dacă ești hotărât să faci bani din TikTok, trebuie să știi că ai parte de o luptă pentru atenția utilizatorului care nu este dispus să piardă mai mult de 3,33 secunde pe un clip, așa că trebuie să îl faci cât mai intersant. Vezi ce trenduri adoptă utilizatorii care au mai mult succes decât tine pentru a stabili ce faci bine și ce faci greșit.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok este o rețea social media în care urmărești și postezi conținut video. Creează clipuri scurte și apoi postează-le pentru prieteni sau pentru publicul larg. Editează-le folosind filtrele și efectele din aplicație iar apoi adaugă-le hashtag-uri pentru a fi descoperite de cât mai multă lume!

Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram
Cum să dezactivezi istoricul de linkuri pe Instagram

Instagram îți permite să vezi toate site-urile pe care le-ai vizitat recent în aplicație, ceea ce poate fi util când vrei să recuperezi un link de produs pe care ai apăsat în timp ce navigai prin platformă. Pentru a profita de acest lucru, trebuie să activezi funcția de istor…

Cum să ștergi un repost pe TikTok
Cum să ștergi un repost pe TikTok

TikTok oferă mai multe opțiuni pentru a partaja un videoclip popular cu alții. Un astfel de truc este capacitatea de a reposta un videoclip cu o singură atingere. TikTok a plasat opțiunea Repost în meniul de share, iar datorită proximității butonului față de alte pictograme s…

Cum să folosești funcția AI Song de pe TikTok pe Android
Cum să folosești funcția AI Song de pe TikTok pe Android

Ai vrut vreodată să îți creezi propria muzică dar nu ai avut abilitățile, echipamentul sau timpul? Îți place să faci videoclipuri pe TikTok dar ți-ai dori să ai mai multe melodii originale și atrăgătoare de folosit? Dacă ai răspuns afirmativ la oricare dintre aceste întrebări…

Cum să editezi o descriere pe TikTok după postare
Cum să editezi o descriere pe TikTok după postare

TikTok este o platformă foarte populară pentru crearea și vizionarea de videoclipuri scurte. Deși oferă multe opțiuni și caracteristici, uneori utilizatorii se confruntă cu necesitatea de a edita descrierea unui videoclip după ce acesta a fost postat. În acest articol, vom di…