Cum vezi cine ți-a dat unfollow pe Instagram

Dacă folosești Instagram ca metodă de promovare personală, este bine să ții cont de numărul de abonați sau followeri. Fluctuația acestuia îți va spune multe despre calitatea conținutului tău sau despre relația cu fanii.

Iată câteva metode ca să vezi cine ți-a dat unfollow pe Instagram. O poți face folosind un mod manual sau unul automat.

Verifică manual cine ți-a dat unfollow

Pentru a afla cine ți-a dat unfollow, trebuie să știi în permanență ce număr de followeri ai avut. Astfel, la profil ai numărul de persoane cărora le-ai dat follow, dar și numărul celor care ți-au dat follow și tot de aici poți afla care sunt cei mai puțin interesanți prieteni.

Dacă apeși pe acel număr, vei putea accesa un meniu de căutare în care îți vei putea găsi followerii după nume. Ai grijă, însă, nu îi vei găsi dacă au un user nou. Aici ai un tutorial despre cum vezi istoricul de username pe Instagram.

Dacă nu ești sigur că te-a părăsit un follower, poți intra pe profilul unei celebrități la care sigur știi că prietenul tău a dat follow și îl poți căuta acolo. Dacă îl găsești, sigur a dat unfollow.

Folosește o aplicație dedicată pentru a afla cine ți-a dat unfollow

Aplicațiile dedicate sunt mult mai bune, deoarece administrează automat acest proces și vor ține minte fluctuația de fani, dar și care dintre ei te-au părăsit. Iată cele mai bune dintre ele.

  1. Unfollow Users for Instagram

    Unfollow Users for Instagram

    Unfollow Users for Instagram este o aplicație utilitară care îți spune cine ți-a dat unfollow pe Instagram. De asemenea, poți urmări activitatea acestor utilizatori după ce ți-au dat unfollow și poți, la rândul tău, să le dai unfollow.

  2. Crowdfire for Instagram growth

    Crowdfire for Instagram growth

    Crowdfire for Instagram growth este o aplicație care te ajută în managementul paginii de Instagram. Ține cont de numărul utilizatorilor și de cine ți-a dat unfollow, oferă rapoarte despre performanța postărilor și poate planifica postările pe toată săptămâna.

  3. Follower Insight for Instagram

    Follower Insight for Instagram

    Follower Insight for Instagram este o aplicație utilitară pentru Android care îți oferă statistici despre pagina ta de Instagram. Ține cont cine ți-a dat unfollow, care sunt cei ce te-au blocat, cine ți-a dat cele mai multe like-uri și cu cine ai interacționat cel mai mult.

  4. Followers Tool for Instagram

    Followers Tool for Instagram

    Followers Tool for Instagram este o aplicație care îți permite să dai unfollow automat celor ce ți-au dat unfollow pe Instagram. De asemenea vei mai putea găsi prieteni comuni dar și statistici despre like-uri și tendințele de pe pagina ta.

  5. TrackGram: Instagram Followers

    TrackGram: Instagram Followers

    TrackGram: Instagram Followers îți permite să vezi evoluția numărului de followeri de pe Instagram la 7 zile și la 30 de zile. De asemenea, îți va spune care dintre fani ți-a dat unfollow și, dintre aceștia, care te-a blocat. Rulează și în background, așa că toate rapoartele vor fi automate și complete.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…