Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară largă și în rândul afacerilor. Dacă vrei frecvent să comunici cu un grup de persoane, ai la dispoziție mai multe modalități de a trimite mesaje WhatsApp către mai mulți contacte.

Deschiderea mai multor conversații una câte una și trimiterea mesajelor poate fi o pierdere de timp și o metodă neproductivă de a distribui rapid mesajul tău. În schimb, poți folosi trucurile de mai jos pentru a trimite același mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp.

Trimite un mesaj folosind funcția forward

Dacă ai primit o știre sau un citat motivațional de la cineva pe WhatsApp, poți întotdeauna dai forward către mai mulți contacte.

  • Deschide o conversație pe WhatsApp.
  • Apasă lung pe mesaj.
  • Selectează Forward (săgeată dreapta).
  • Selectează maximum cinci contacte.
  • Apasă butonul de trimitere mesaj.

WhatsApp a impus o limită de forward a mesajelor către maximum cinci contacte pe platformă. Este o metodă de a preveni fenomenul FUD (Fear, Uncertainty, and Doubt). Va trebui să folosești funcția forward din nou. Un mesaj trimis ca mass va fi etichetat de WhatsApp „Forwarded too many times” în fereastra de chat.

Când primești un astfel de mesaj, ar trebui să-l verifici înainte de a-l distribui către alții pe rețelele sociale. Te vei afla în situația de a transmite fake news.

Creează comunități pe WhatsApp

WhatsApp Communities reprezintă o funcție relativ recentă care permite ținerea grupurilor similare în același permietru. Crearea unei noi comunități pe WhatsApp creează automat un canal de difuzare cu toate contactele grupurilor din comunitate. Doar administratorii și membrii aprobați pot trimite un mesaj într-o comunitate.

Când creezi o comunitate pe WhatsApp, poți adăuga doar grupuri pe care ești administrator. Dacă nu ești administratorul unui grup WhatsApp, obține permisiunea necesară înainte de a-l adăuga în comunitate.

Iată cum folosești WhatsApp Communities pentru a trimite mesaj către toți membrii grupurilor adăugate:

  • Deschide WhatsApp pe telefonul tău.
  • Mergi la fila Communities.
  • Selectează un canal de anunțuri și trimite un mesaj.

Poți crea o comunitate WhatsApp cu până la 50 de grupuri și adăuga până la 5.000 de membri într-un grup de anunțuri al comunității. Este una dintre modalitățile eficiente de a simplifica trimiterea de anunțuri pe WhatsApp.

Creează o listă de broadcast pe WhatsApp

Comunitățile WhatsApp pot fi confuze pentru unii. În plus, trebuie să ai drepturi de administrator pentru a adăuga grupuri la aceasta. Dacă vrei să trimiți mesaje WhatsApp la mai mulți contacte, creează o listă de broadcast . Aceasta poate avea până la 256 de contacte. Iată cum faci acest lucru:

  • Deschide WhatsApp pe telefonul tău.
  • Apasă pe meniul cu trei puncte verticale din colțul din dreapta sus.
  • Selectează New broadcast.
  • Selectează până la 256 de contacte și apasă pe semnul de bifă de jos.
  • WhatsApp creează o listă de difuzare pentru a trimite mesaje.

Creează un grup pe WhatsApp

Grupul WhatsApp este una dintre metodele cele mai folosite de a trimite mesaje către mai mulți contacte. Poți crea un grup cu până la 1024 de participanți pe WhatsApp:

  • Lansează WhatsApp
  • Apasă pe meniul cu trei puncte din colțul din dreapta sus
  • Selectează New group.
  • Selectează participanții și continuă.
  • Introdu numele grupului, verifică participanții și apasă pe semnul de bifă.
  • Acum, tu și administratorii aprobați puteți trimite mesaje într-un grup WhatsApp.

Fii social! Trimite acest articol prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare ce permite utilizatorilor să trimită mesaje, imagini, videoclipuri și să facă apeluri audio/video, facilitând comunicarea ușoară și rapidă între persoane din întreaga lume.

Cum folosești Telegram fără număr de telefon
Cum folosești Telegram fără număr de telefon

Mulți utilizatori caută modalități de a se înscrie pe platforme precum Telegram fără a folosi un număr de telefon, din motive de confidențialitate și securitate online. În acest articol, îți voi arăta cum poți crea un cont Telegram fără a furniza numărul tău de telefon, folos…

Cum creezi și administrezi un eveniment pe WhatsApp
Cum creezi și administrezi un eveniment pe WhatsApp

Cu toții folosim WhatsApp pentru a ține legătura cu prietenii, familia și colegii. Dar știai că poți să creezi și să gestionezi evenimente direct din aplicație? Această funcție este extrem de utilă pentru organizarea întâlnirilor, cursurilor online sau altor activități de gru…

Cum blochezi și ascunzi conversații individuale pe WhatsApp
Cum blochezi și ascunzi conversații individuale pe WhatsApp

WhatsApp este o aplicație de comunicare foarte populară, dar uneori este necesar să păstrezi anumite conversații private și protejate de ochii curioși. WhatsApp îți permite acum să blochezi și să ascunzi conversațiile individuale, ceea ce înseamnă că chiar dacă cineva reușeșt…

Cum restaurezi istoricul apelurilor șterse din WhatsApp
Cum restaurezi istoricul apelurilor șterse din WhatsApp

Dacă ai șters din greșeală istoricul apelurilor pe WhatsApp, nu este o problemă. Vei putea să îl recuperezi dacă ai făcut un back-up al conversațiilor de pe telefonul cu Android, care va include și această listă de apeluri. Iată cum restaurezi apelurile șterse din aplicația W…