Cum salvezi fișierele audio din WhatsApp pe telefonul cu Android

Mesajele vocale pe WhatsApp reprezintă întotdeauna o metodă bună de a transmite ceva fără să stai să scrii. Este de folos atunci când lucrezi sau când ești pe stradă și nu vrei să stai cu nasul în telefon.

Salvarea acestor mesaje reprezintă o provocare. Sunt un pic mai greu de găsit, însă nu imposibil. În cele ce urmează îți vom arăta cum salvezi fișierele audio din WhatsApp pe telefonul cu Android.

Unde găsești mesajele vocale WhatsApp

Ai primit un mesaj vocal pe WhatsApp. Primul lucru pe care îl faci este să îi dai play, iar dacă este mai lung, poți să îl asculți pe repede înainte. În momentul în care ai dat play acelui mesaj, el se va salva în telefon.

Dacă vrei să găsești mesajele vocale Whatsapp pentru a le salva, urmează pașii aceștia:

  • Intră în memoria internă a telefonului.
  • Mergi la WhatsApp.
  • Intră în folderul Media.
  • Intră la WhatsApp Audio sau la WhatsApp Voice Notes.

Aici vei găsi fișierele audio și cele care conțin mesaje vocale pe care le-ai primit în WhatsApp. Acestea sunt organizate în subfoldere și numerotate în format An – Săptămână pentru a fi mai ușor de găsit. Când ai ajuns la fișierul care trebuie, îl poți muta sau îi poți da share.

WhatsApp folosește fișiere .opus pentru audio, ceea ce înseamnă că va fi greu să le asculți pe un alt device. Pentru a le face utilizabile, acestea se pot converti în MP3 direct pe telefonul cu Android.

Salvează fișierele audio din WhatsApp folosind un email

Dacă vrei să transferi fișierele audio din WhatsApp direct pe PC sau pe un alt device, urmează pașii aceștia:

  • Intră pe WhatsApp.
  • Mergi la chatul care conține mesajul respectiv.
  • Apasă lung pe mesajul vocal dorit.
  • Apasă meniu în dreapta sus și apoi Share.
  • Selectează clientul de email cu care lucrezi.

În acest moment, vei observa că ești trimis în căsuța de mail cu un mesaj nou la care ai atașat fișierul audio respectiv. Introdu adresa de mail și apoi trimite-l unde dorești.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație messenger care funcționează pe majoritatea platformelor fixe și mobile. Cu ajutorul său trimiți mesaje text sau mesaje vocale, faci transfer de fișiere sau apeluri audio și video. Pentru a avea mereu acces la mesajele primite de-a lungul timpului este necesar să faci backup.

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…