Cum găsești mesajele vocale de pe WhatsApp pe Android

WhatsApp este cel mai folosit serviciu de mesagerie pentru telefoanele mobile în acest moment. Iar mesajele vocale sunt unele dintre avantajele principale care au propulsat aplicația de Android în favoritele utilizatorilor.

Mesajele audio de pe WhatsApp se trimit ușor și se ascultă la fel de simplu, cel puțin, când le primești. Însă ce faci atunci când vrei să asculți au fișier vocal primit în urmă cu ceva timp? Ei bine, află că le găsești foarte simplu în memoria Androidului.

 Cum găsești mesajele vocale de pe WhatsApp

Aplicația de mesagerie WhatsApp stochează toate fișierele multimedia, inclusiv cele audio, în memoria telefonului. Ceea ce înseamnă că sunt foarte ușor de accesat, atunci când ai nevoie de ele. Pentru a le găsi trebuie să folosești un explorator de fișiere. În cazul în care nu ai unul performant, vei găsi câteva sugestii populare la finalul articolului.

Iată cum găsești mesajele audio primite pe WhatsApp pe dispozitivul Android.

  • Intră în managerul de documente și du-te în memoria principală (Main Storage)
  • Caută folderul WhatsApp și deschide-l
  • Intră în folderul Media și
  • Apoi întră în Whats App Voice Notes.

Subfișierele din WhatsApp Voice Notes sunt numite după data la care au fost trimise. Prin urme, îți va fi mai ușor să găsești fișierul audio dacă știi când l-ai primit.

Apăsând pe fiecare mesaj în parte, le vei putea asculta. De asemenea, poți să partajezi fișierele audio și să le ștergi, dar și să le copiezi într-o altă locație, pentru a le găsi mai ușor.

Tu cum cauți fișierele audio de pe WhatsApp? Spune-ne în comentarii.

  1. ES File Explorer File Manager

    ES File Explorer File Manager

    ES File Explorer File Manager îţi permite să-ţi gestionezi fișierele şi aplicaţiile de pe dispozitivul Android, dar și cele stocate în cloud, precum  Dropbox, Google Drive sau Skybox. Aplicația facilitează mutarea fișierelelor din memoria telefonului pe cardul SD și invers.

  2. File Manager (Explorer)

    File Manager (Explorer)

    File Manager permite utilizatorului să organizeze documente, fișiere, poze, muzică dar și alte tipuri de conținut stocat în dispozitul Android. Sistemul de căutare este foarte practic, precum și pictoramele care ajută la indentificarea rapidă a tipului de fișier.

  3. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de mesagerie foarte practică. Îți permite să discuți prin mesaje, poți să trimiți și să primești mesaje audio, să inițiezi apeluri video, să partajezi GIF-uri haioase și clipuri prietenilor tăi, printre multe altele.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…