Ultimul update al WhatsApp te ajută să asculți pe repede înainte mesajele vocale

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicații de mesagerie din lume. Iar una dintre cele mai folosite funcții ale WhatsApp este transmiterea de mesaje voce persoanelor cunoscute.

Desigur, faptul că pandemia ne-a ținut pe toți închiși în case, mai mult sau mai puțin, a popularizat această funcția de mesaj vocal, la fel ca cea de dezactivare a notificărilor a chaturilor și grupurilor de WhatsApp. Prin urmare, dezvoltatorii au lansat pentru utilizatorii zilnici o îmbunătățire a mesajelor vocale. Astfel, acum poți asculta pe repede înainte mesajele audio primite.

Această nouă funcție îți permite să asculți mesajele vocale cu o viteză mai mare de până la două ori decât cea normală. Astfel, toate mesajele care nu ți se par interesante, poți să le asculți la viteză ridicată, pentru a afla mai repede care este conținutul lor. Iar dacă nu primești mesaje vocale sau ai probleme cu ele, ar trebui să citești acest articol care îți explică ce trebuie să faci pas cu pas pentru a reveni la normal.

Noul update va indica în dreptul fiecărui mesaj vocal un X1, pentru viteza normală. Dacă apeși pe acest buton, vei putea mări viteza de ascultare. Funcția este deosebit de practică pentru cei care își iau notițe audio și le trimit pe WhatsApp. Dar și conversațiile de pe grupuri cu prieteni care preferă să trimită mesaje vocale devin mai suportabile, atunci când poți să le frunzărești la viteză mai mare.

Funcția de mărire a vitezei de redare a unui mesaj vocal a fost testată în versiunea beta și încetul cu încetul este introdusă și utilizatorilor de WhatsApp pe Android. Astfel, în curând ea va fi disponibilă și în România. Din păcate, nu se știe dacă poți să o folosești și pentru varianta web, însă cu siguranță acum iniția apeluri video și audio pe WhatsApp și de pe calculator. Prin urmare, există o posibilitate ca funcția să fie introdusă și pentru WhatsApp Web în viitor.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie datorită funcțiilor care primesc îmbunătățiri mereu, printre care se numără și cea de transmitere a mesajelor vocale, video, inițiere de apeluri video sau voce și crearea de grupuri. 

Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi
Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună. Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care …