Cele mai bune aplicații de taxi din România

Au trecut vremurile în care stai minute bune în telefon pentru așteptând ca dispecerul să îți răspundă la telefon. Acum poți găsi un taxi prin intermediul telefonului mobil, fără să depui niciun efort. Ba mai mult, un avantaj notabil al aplicațiilor de taximetrie este că intermediază plata, așa că nu mai este nevoie să ai bani ficși la tine.

În plus, odată cu apariția companiilor de ride-sharing, această piață s-a dezvoltat foarte mult, deci serviciile sunt din ce în ce mai bune. Prin urmare, atunci când ai nevoie să ajungi undeva urgent, poți apela la o aplicație dedicată transportului de persoane pe dispozitivul Android. Iată care sunt cele mai bune aplicații de taxi din România.

 1. Uber

  Uber

  Uber este cea mai cunoscută companie de ride-sharing din lume. Acum poți comanda un Uber prin intermediul aplicației pentru Android. Aplicația îți permite să introduci adresa de preluare și cea de destinație, iar prețul cursei va fi evaluat automat.

 2. Meridian Taxi

  Meridian Taxi

  Cu aplicația pentru Android poți comanda un taxi sau mai multe de la compania Meridian. Aplicația îți permite să plătești cash sau online dar și să evaluezi cursa.

 3. CleverTaxi

  CleverTaxi

  Folosind aplicația pentru Android CleverTaxi poți comanda un taxi oriunde în țară, sau cel puțin în orașele mari. Aceasta îți citește locația prin GPS și poți introduce adresa de destinație pentru a evalua prețul cursei.

 4. Speed Taxi Bucharest

  Speed Taxi Bucharest

  Dacă ești din București sau vrei să vizitezi orașul, atunci aplicația Speed Taxi București este perfectă. Aceasta este simplu de folosit și are funcții practice precum verificarea adresei prin GPS și indicarea în aplicație a drumului.

 5. Star Taxi

  Star Taxi

  Cu aplicația Star Taxi poți comanda oricând un taxi chiar prin telefonul Android. Fiind o companie populară la noi în țară, vei găsi oricând o mașină disponibilă, chiar și la orele de vârf. Aplicația este intuitivă și ușor de folosit.

Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi
Cum editezi un story pe Instagram după ce îl postezi

Instagram este platforma (aproape) perfectă pentru postarea de imagini și clipuri. Folosită de persoane fizice, companii sau guverne, această rețea socială a depășit un miliard de utilizatori activi pe lună. Instagram a implementat sistemul de Instagram Stories, postări care …

Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android
Cele mai bune widgeturi și aplicații meteo pentru Android

Ce vom purta mâine? Geacă sau tricou? Avem nevoie de umbrelă? Ghete sau adidași? Sunt întrebări la care putem avea răspunsul în câteva secunde. Aplicațiile meteo pentru Android și widget-urile pentru vreme sunt printre cele mai folosite utilitare. Acestea îți pot afișa atât s…