Cum găsești pe cineva pe Instagram folosind numărul lor de telefon

Cu toții suntem obișnuiți să căutăm persoane pe rețelele de socializare, fie că vorbim de Twitter, Facebook sau Instagram. Însă, știai că poți găsi o persoană după numărul de telefon pe Instagram? Această funcție ascunsă este destul de practică, în special dacă uiți adresa de e-mail sau numele persoanei pe care vrei să o cauți.

Ar trebui să știi că această funcție se folosește doar pentru a-ți găsi prietenii, nu să hărțuiești persoane necunoscute în cadrul rețelei de socializare. Această faptă este pedepsită conform codului penal. Totuși, având în vedere că ai numărul de telefon al acelei persoane, probabil există un anumit grad de familiaritate între voi.

Acestea fiind spuse, iată cum poți să găsești pe cineva pe Instagram, folosind numărul de telefon, cu aceste două metode.

Cum găsești pe cineva pe Instagram cu ajutorul numărului lor de telefon

În primul rând, trebuie să te asiguri că ai numărul de telefon al acelei persoane în agenda telefonului. Apoi, urmează metodele de mai jos pentru a căuta pe cineva după numărul de telefon pe Instagram.

Sincronizează-ți contactele

Pentru a găsi o persoană pe Instagram după numărul de telefon, folosind această metodă, aceasta trebuie să aibă numărul de telefon asociat cu un cont.  Astfel, nu va putea fi găsită.

  • Deschide aplicația Instagram pentru Android
  • Și apoi deschide profilul din stânga-jos a ecranului
  • Deschide setările și apoi selectează Descoperă persoane
  • Alege Connect Contacts
  • Permite aplicației să îți acceseze agenda

După ce vei oferi permisiunile, Instagram va coordona agenda telefonului cu contactele de pe rețeaua socială și ți le va indica pe cele cu care nu te-ai împrietenit încă.

Prin SMS

În cazul în care ai numărul de telefon al cuiva, poți să îi inviți foarte ușor să te adauge pe Instagram prin SMS. Iată cum:

  • Deschide aplicația, apoi profilul
  • Selectează meniul Setări
  • Alege Urmărește și invită prieteni
  • Selectează Invită prieteni prin SMS și apoi Mesaje
  • Astfel, vei trimite numărului respectiv de telefon un SMS prin care îl anunți că folosești Instagram, cu numele tău.

Este foarte important să rămâi în contact cu prietenii tăi, prin urmare, poți să te folosești de această funcție a Instagramului pentru a-i găsi.

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o aplicatie de social media creată pentru publicarea și partajarea fotografiilor și pentru gestionarea contului personal. Aplicația oferă o serie de funcții care te ajută să îți înfrumusețezi pozele mai ușor. Astfel, vei primi mai multe aprecieri de la prietenii tăi.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…