COVID-19: Cele mai descărcate aplicații Android în timpul pandemiei

Tema principală a acestor zile, posibil săptămâni este #stămacasă. Reducem la minimum riscul de infectare și riscul de a infecta pe alții. E datoria și responsabilitatea noastră.

Carantina impusă de stat pentru a stopa COVID-19 a determinat schimbarea intereselor utilizatorilor Android. Astfel, aceștia se îndreaptă spre aplicații de comunicare profesională, de livrat mâncare sau de divertisment. Iată cele mai descărcate aplicații Android din perioada pandemiei.

  1. ZOOM Cloud Meetings

    ZOOM Cloud Meetings

    Zoom Cloud Meetings este o aplicație profesională care îți permite să organizezi videoconferințe. Dedicată în special firmelor sau profesioniștilor care lucrează de acasă, aceasta susține până la 100 de participanți.

  2. Google Classroom

    Google Classroom

    Google Classroom este o aplicație atât pentru elevi sau studenți, cât și pentru profesori. Practic, poți configura o sală de clasă cu tot ce trebuie: imagine și sunet, tablă și sistem de upload al documentelor pentru verificare și notare. Practic, așa va arăta școala viitorului.

  3. Bringo Delivery

    Bringo Delivery

    Prin Bringo Delivery poți comanda și plăti cumpărăturile zilnice. Curierii vor prelua comanda și vor face cumpărăturile în locul tău, apoi le vor aduce la adresa pe care ai setat-o. Timpii de livrare sunt excelenți iar costurile de transport, minime.

  4. DSU

    DSU

    DSU este aplicația oficială a Departamentului pentru Situații de Urgență. Prin ea primești informații și  alerte despre dezastre sau situații critice dar poți și raporta accidente sau alte situații care necesită intervenția imediată a autorităților.

  5. Microsoft Teams

    Microsoft Teams

    Microsoft Teams ajută echipele să lucreze de la distanță. Suportă chatul de echipă și cel privat, teleconferințe și un sistem de upload și editare a documentelor. De asemenea, poți accesa instrumentele de lucru puse la dispoziție de colegi sau de angajator.

  6. Netflix

    Netflix

    Netflix te ajută să te relaxezi și să te deconectezi. Fie că vrei să vezi un film artistic, să prinzi din urmă serialul preferat sau să stai cu sufletul la gură urmărind un documentar în calitate video HD, Netflix este una dintre cele mai apreciate platforme de streaming.

  7. Glovo

    Glovo

    Glovo devine sinonim cu comenzile făcute la cele mai bune restaurante din oraș. Aplicația aceasta te conectează cu o rețea întreagă de curieri capabilă să-ți aducă acasă mâncare, pastile (dacă sunt fără rețetă) sau chiar cadouri și flori.

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…