Cele mai bune aplicații Android de folosit atunci când mergi cu mașina

Înainte să începem, hai să ne reamintim o regulă de bază: când conducem mașina nu butonăm telefonul. Viața e mai importantă decât un mesaj.

Atunci când călătorești cu mașina, mai ales la drum lung, îți dorești să asculți muzica preferată sau un podcast bun, ai nevoie de o aplicație tip navigator și toate astea fără să îți zboare ochii continuu la telefon. Din fericire, există destule aplicații pe care le poți folosi astfel. Iată cele mai bune dintre ele.

 1. Android Auto

  Android Auto

  Android Auto este aplicația care te ajută să legi telefonul la sistemul de entertainment al mașinii care suportă acest protocol. Odată ce te-ai legat conectat prin USB sau bluetooth, poți proiecta pe ecranul navigației aplicația preferată de hărți și, în același timp, poți să asculți și muzica ta preferată. Android Auto recunoaște comenzile din volan, așa că manevrarea nu va fi o problemă.

 2. Waze - GPS, Hărți, Alerte Trafic și Navigație Live

  Waze – GPS, Hărți, Alerte Trafic și Navigație Live

  Waze este o aplicație GPS care include atât hărți, cât și o parte social media. Pe lângă navigatorul clasic, Waze colectează și date despre starea vremii, a traficului sau diverse obstacole și pericole de pe șosea raportate de alți șoferi. De asemenea, și tu poți raporta aceste pericole pentru a-i ajuta pe alții.

 3. Podcast & Radio Addict

  Podcast & Radio Addict

  Dacă vrei să asculți emisiuni interesante, podcast-uri cu informații utile sau pur și simplu o voce care să-ți țină de urât pe drum, Podcast Addict este alegerea potrivită. Aici vei găsi peste 450.000 de podcasturi sau seriale audio cu peste 10 milioane de episoade, iar cel puțin unul dintre acestea va fi și pe gustul tău. Abonează-te la canalele care te interesează pentru a nu pierde nicio noutate.

 4. Deezer Music

  Deezer Music

  Deezermuzică nelimitată gratis pentru tine, fie că ești în mașină, fie că ești pe jos. Ai la dispoziție peste 40 de milioane de melodii, cu recomandări bazate pe căutările și interesele tale anterioare. Aplicația îți va genera mixuri zilnice pe gustul tău și poți crea playlist-uri.

 5. Muzică Google Play

  Muzică Google Play

  Google Play Music poate fi folosit și ca radio, fără să plătești nimic. Deși prezintă reclame în mod ocazional, acestea nu sunt intruzive. Poți căuta muzică în funcție de gen, stil, artist și poți descărca în telefon până la 50.000 de melodii din colecția ta.

Cum dai mute unui utilizator pe Instagram
Cum dai mute unui utilizator pe Instagram

Ai în listă un cont în lista de Instagram cu ale cărui postări nu rezonezi. Este în regulă – cu toții cunoaștem un asemenea personaj. Din fericire, poți da mute utilizatorilor de Instagram ale căror postări te deranjează sau îți poluează lista. Din câteva click-uri nu î…

Ce este WhatsApp Proxy și cum se folosește
Ce este WhatsApp Proxy și cum se folosește

Ai fost vreodată în situația în care ai dorit să utilizezi WhatsApp, dar ți s-a refuzat accesul din cauza restricțiilor geografice? Poate fi o experiență incredibil de frustrantă, mai ales dacă aplicația de chat este principala sursă de comunicare cu familia și prietenii pent…

Cum creezi un sondaj pe WhatsApp
Cum creezi un sondaj pe WhatsApp

Cauți o modalitate distractivă și ușoară de a obține rapid răspunsuri de la familia, prietenii sau colegii tăi? Sondajele sunt o modalitate excelentă de a aduna rapid informații pe WhatsApp. Nu numai că sunt simplu de configurat, dar adaugă și un element interactiv care îi me…

Cum recuperezi un cont dezactivat de Instagram
Cum recuperezi un cont dezactivat de Instagram

Instagram este una dintre cele mai populare rețele social media. Fie că îl folosești pentru a vedea ce fac prietenii sau pentru promovare, pierderea sau închiderea contului este un scenariu de coșmar. Pe lângă pierderea unor cunoștințe cu care era singurul mijloc de comunicar…