Cinci cele mai bune aplicații pentru planificarea meniului și organizarea meselor

Organizarea meniului și a meselor este un obicei foarte sănătos. Pe de o parte iți poți planifica cumpărăturile, și de cealaltă parte îți poți programa o dietă sănătoasă. Nu mai spunem că te ajută să economisești și bani și să nu mai arunci mâncarea, alte două avantaje de luat în seamă.

În cazul în care nu trăiești singur și trebuie să gătești pentru mai multe persoane, poți să folosești o aplicație de telefon care să te ajute să planifici mesele. Astfel, vei avea întotdeauna la dispoziție lista de cumpărături dar și rețetele, în unele cazuri. Mai mult, unele aplicații îți permit să creezi conturi comune pentru familia ta și astfel veți ști cu toții ce este e făcut.

Iată care sunt cele mai bune aplicații pentru Android de planificare a meniului și organizare a meselor!

  1. Yummly Recipes & Recipe Box

    Yummly Recipes & Recipe Box

    Cu Yummly Recipes & Recipe Box poți căuta rețete dar și planifica lista de cumpărături în funcție de acestea. Un avantaj al aplicației costă în faptul că este indicat numărul de calorii pentru o porție și timpul de pregătire al mesei.

  2. TickTick - Todo & Task List

    TickTick – Todo & Task List

    Cu TickTick poți crea liste de cumpărături pe care să le reciclezi dacă este nevoie. Având în vedere că oferă un spațiu amplu, poți salva și rețete pentru a-ți planifica meniul. Aplicația este simplu de folosit.

  3. AnyList - Grocery Shopping List & Recipe Manager

    AnyList – Grocery Shopping List & Recipe Manager

    Gestionează listele de cumpărături și rețetele cu această aplicație foarte utilă. Cu AnyList poți crea orice listă și apoi partaja pe rețelele de socializare sau mesagerii, dar și invita oameni să editeze lista. Este perfectă pentru familii.

  4. Mealime - Healthy Meal Plans

    Mealime – Healthy Meal Plans

    Creează un plan de mese sănătoase cu Mealtime. Aplicația te ajută să îți menții o dietă sănătoasă, dar și să gestionezi liste de cumpărături și rețete. Mai mult, în funcție de ingredinete folosite, aplicația indică numărul de calorii.

  5. Plan Dieta si Antrenament

    Plan Dieta si Antrenament

    Aceasta reprezintă o aplicație de nutriție și fitness, cu ajutorul căreia poți duce o viață sănătoasă. Plan Dietă și Antrenament oferă idei de preparate zilnice, în funcție de planul de dietă ales. Poți monitoriza caloriile ingerate și pierdute zilnic.

Cele mai bune aplicații de nutriție pentru Android
Cele mai bune aplicații de nutriție pentru Android

Menținerea unui stil de viață sănătos poate fi o provocare, mai ales dacă ai un program agitat și a tentații culinare la fiecare colț. Din fericire, tehnologia vine în ajutorul nostru prin oferirea unei game largi de aplicații de nutriție pentru Android, concepute pentru a ne…

Cele mai bune aplicații de cântar digital pentru Android
Cele mai bune aplicații de cântar digital pentru Android

Telefonul cu Android suportă foarte multe aplicații utile în viața de zi cu zi. Acestea te ajută să îți rezolvi task-urile mult mai eficient și îți pun la îndemână instrumente excelente pentru orice situație. Un cântar pentru cantități mici este bun oricând, mai ales când urm…