Cele mai bune aplicații de cântar digital pentru Android

Telefonul cu Android suportă foarte multe aplicații utile în viața de zi cu zi. Acestea te ajută să îți rezolvi task-urile mult mai eficient și îți pun la îndemână instrumente excelente pentru orice situație.

Un cântar pentru cantități mici este bun oricând, mai ales când urmezi o dietă care presupune porții limitate. De aceea ți-am pregătit o listă cu cele mai bune aplicații de cântar digital pentru Android. Nu sunt foarte precise precum un cântar fizic, dar te pot ajuta să îți faci o idee educată despre cantitățile pe care le vei folosi.

  1. Kitchen Scale

    Kitchen Scale

    Kitchen Scale este o aplicație pentru Android cu care poți măsura greutatea a mici obiecte. Fie că vorbim de ingrediente în bucătărie sau de aur sau argint, această aplicație te ajută să cântărești obiecte de care ai nevoie în viața de zi cu zi.

  2. Digital Scale

    Digital Scale

    Digital Scale este un cântar digital pentru Android. Acesta folosește accelerometrul telefonului pentru a măsura presiunea produsă de obiectul cântărit. În acest fel, îți va oferi o situație foarte clară asupra obiectelor.

  3. Runtastic Libra Weight Tracker

    Runtastic Libra Weight Tracker

    Runtastic Libra Weight Tracker este o aplicație de sănătate și fitness pentru Android. Cu ajutorul acesteia îți măsori și ții cont de dimensiunile corporale, dar îți poți și calcula cantitatea de ingrediente pentru o viață sănătoasă, poți ține un jurnal al dietei și îți poți stabili obiectivele personale.

  4. Digital Weight Scale

    Digital Weight Scale

    Digital Weight Scale este un instrument pentru Android cu care poți simula funcția unui cântar digital. Nu va avea precizia unui cântar de bucătărie sau de bijutier, însă te va ajuta cu estimarea greutății obiectului din fața ta.

  5. IQ Digital scale simulator

    IQ Digital scale simulator

    IQ Digital scale simulator este un cântar digital pentru Android care copiază funcțiile unui cântar digital de bucătărie pentru cantități mai mici. Te va ajuta atunci când ai de cântărit cantitățile de mâncare pentru dietă. Funcționează cu unități de măsură metrice și imperiale. Poți seta o tară.

  6. Digital Scale FREE - weight estimator simulator

    Digital Scale FREE – weight estimator simulator

    Digital Scale FREE – weight estimator simulator este o aplicație pentru cântar digital folosită la estimarea volumelor mici. Cu ajutorul ei măsori greutatea ingredientelor pe care le vei folosi în bucătărie sau la alte preparate.

Cele mai bune aplicații de nutriție pentru Android
Cele mai bune aplicații de nutriție pentru Android

Menținerea unui stil de viață sănătos poate fi o provocare, mai ales dacă ai un program agitat și a tentații culinare la fiecare colț. Din fericire, tehnologia vine în ajutorul nostru prin oferirea unei game largi de aplicații de nutriție pentru Android, concepute pentru a ne…

Cele mai bune aplicații de cântar digital pentru Android
Cele mai bune aplicații de cântar digital pentru Android

Telefonul cu Android suportă foarte multe aplicații utile în viața de zi cu zi. Acestea te ajută să îți rezolvi task-urile mult mai eficient și îți pun la îndemână instrumente excelente pentru orice situație. Un cântar pentru cantități mici este bun oricând, mai ales când urm…