Ziua Mondială a Veganilor: Cele mai bune aplicații Android pentru vegetarieni și vegani în 2018

image for vgn day

Pe 1 noiembrie este marcată Ziua Internațională a Veganilor, concret, a persoanelor care nu consumă carne sau produse derivate din carne și nici produse lactate.

Ziua veganismului a fost introdusă în anul 1944, la inițiativa lui Louise Wallis, pe atunci președinta Societății Vegane din Marea Britanie. Cuvântul vegan a fost introdus în urmă cu 74 de ani.

Dacă alegeți să aveți un stil alimentar vegan sau doar doriți să țineți o cură pentru slăbi, aplicațiile de mai jos vă vor ajuta să descoperiți rețete culinare inedite.

  1. HappyCow - Free

    HappyCow – Free

    Cu o acoperire în peste 180 de țări, această aplicație îți va sugera restaurantele vegane din proximitate. Vrei să iei cina în oraș și nu știi la care restaurant să mergi, verifică aplicația pentru a consulta dacă restaurantul are meniu pentru vegani.

  2. Vegan Amino

    Vegan Amino

    Alătură-te uneia dintre cele mai mari comunități de vegani. Întâlnește alți vegani din toate colțurile lumii și schimbă informații de interes cu aceștia. Descoperă rețete noi, sfaturi și trucuri în bucătărie sau află care sunt cele mai noi alimente vegane disponibile.

  3. Mealime - Healthy Meal Plans

    Mealime – Healthy Meal Plans

    Dacă vrei să îți schimbi regimul alimentar într-unul sănătos, aplicația  Mealime – Healthy Meal Plans este exact ceea ce ai nevoie. Vei putea să îți planifici mesele și conținutul acestora, astfel încât să respecți regimul alimentar sănătos fără un efort prea mare.

  4. I'm Hungry: Vegetarian Recipes

    I’m Hungry: Vegetarian Recipes

    Îți este foame și nu vrei să mănânci carne? Perfect! Cu ajutorul acestei aplicații vei găsi o sumedenie de rețete vegetariere, fără carne, pe care le poți prepara chiar și tu. Urmează sfaturile oferite în rețete și descoperă gusturile ademenitoare ale preparatelor vegetariene.

  5. Hebbars kitchen

    Hebbars kitchen

    Aplicația Hebbar’s Kitchen îți oferă o colecție impresionantă de rețete indiene pentru vegetarieni. În cadrul fiecărei rețete vei găsi fotografii și pașii care trebuie să îi urmezi pentru gătirea preparatului dorit. De asemenea, rețetele conțin și videoclipuri explicative.

Cele mai bune aplicații de nutriție pentru Android
Cele mai bune aplicații de nutriție pentru Android

Menținerea unui stil de viață sănătos poate fi o provocare, mai ales dacă ai un program agitat și a tentații culinare la fiecare colț. Din fericire, tehnologia vine în ajutorul nostru prin oferirea unei game largi de aplicații de nutriție pentru Android, concepute pentru a ne…

Cele mai bune aplicații de cântar digital pentru Android
Cele mai bune aplicații de cântar digital pentru Android

Telefonul cu Android suportă foarte multe aplicații utile în viața de zi cu zi. Acestea te ajută să îți rezolvi task-urile mult mai eficient și îți pun la îndemână instrumente excelente pentru orice situație. Un cântar pentru cantități mici este bun oricând, mai ales când urm…