Gătește în carantină: Top 5 aplicații cu rețete pentru acasă în timpul izolării

Dacă ți-ai dorit să înveți să gătești însă nu ai găsit niciodată timp sau chef pentru a face asta, acum este momentul. Conducerea țării a instituit carantină, tu stai acasă și, cel mai probabil, ai destul timp liber la dispoziție.

În plus, multe restaurante s-au închis, însă foarte multe magazine au implementat un serviciu de livrări la domiciliu. Așadar, e vremea să îți comanzi ingrediente și să gătești. Folosind aceste cinci aplicații cu rețete, nu îți garantăm că vei ajunge masterchef dar, cu siguranță, vei fi pe drumul cel bun iar pandemia de COVID-19 nu îți va afecta bugetul.

 1. Pinterest

  Pinterest

  Pinterest este o rețea socială în care poți salva și poți împărtăși cu ceilalți interesele tale. Aici vei găsi o mulțime de rețete obișnuite, diete sau chiar lecții de gătit, toate grupate în liste tematice. Poți efectua căutări folosind camera telefonului și poți contribui la o listă împreună cu prietenii tăi.

 2. YouTube

  YouTube

  YouTube este o platformă tot mai des folosită pentru instrucțiuni video. Dacă vrei să înveți cum se gătește un anumit fel de mâncare, rapid sau gourmet, de la cap la coadă, precum și tehnici de lucru în bucătărie, toate explicate pas cu pas și exemplificate, YouTube este locul perfect în care le vei găsi.

 3. Cookpad Recipes

  Cookpad Recipes

  Cookpad Recipes este aplicația în care vei găsi un mediu sigur pentru a căuta și a salva rețete, dar și pentru a-ți publica propriile creații culinare, cu poze sau video. Ai la dispoziție rețete pentru mâncare europeană, asiatică sau americană, pentru deserturi, diete sau chiar pentru băuturi și cocktail-uri.

 4. Cookbook Recipes : RecetteTek

  Cookbook Recipes : RecetteTek

  Cookbook Recipes: RecetteTek este o aplicație de tip agregator. Cu ajutorul acesteia poți căuta rețete în toate site-urile de profil, poți compara experiența altor utilizatori, poți salva liste de rețete și poți contribui cu rectificări ale cantităților necesare de ingrediente. De asemenea, îți poți întocmi în mod automat liste de cumpărături cu ingredientele de care ai nevoie.

 5. Rețete Salata de GRATUIT

  Rețete Salata de GRATUIT

  Rețete de Salata GRATUIT este aplicația celor ce vor să își prepare acasă mâncăruri ușoare și sănătoase. Vei găsi rețete de salate vegane, keto, dressing-uri sau pentru salate cu carne. Fiecare fel de mâncare prezentat are instrucțiuni pas cu pas și fotografii. Un avantaj major este că aplicația poate fi folosită și offline.

Cum să creezi propriul sunet pe TikTok
Cum să creezi propriul sunet pe TikTok

Când scrollezi pe TikTok ești întâmpinat de aceeași muzică la nesfârșit. Asta pentru că majoritatea oamenilor folosesc piesele populare deja pentru a le pune pe fundalul clipurilor lor. Însă, dacă vrei să ai șanse să creezi un viral, atunci trebuie să faci ceva disruptiv. Pe …

Cum folosești funcția dual camera în Instagram
Cum folosești funcția dual camera în Instagram

Instagram introduce funcții noi pentru aplicația Android. Ultima opțiune adăugată este cea dual camera. În cele ce urmează îți vom arăta cum folosești dual camera pe Android și care sunt momentele în care o poți exploata cel mai bine. Ce este funcția dual camera pe Instagram …

Cum faci un duet pe TikTok
Cum faci un duet pe TikTok

TikTok a ajuns o rețea socială foarte apreciată, până în momentul de față numărând mai mult de un miliard de utilizatori. Clipurile video scurte și amuzante par a fi aici cheia succesului. Pe lângă faptul că are aproape toate tool-urile de care e nevoie pentru a realiza un cl…

Cum vezi cine a făcut screenshot la un Instagram Story sau post
Cum vezi cine a făcut screenshot la un Instagram Story sau post

Instagram este una dintre cele mai apreciate reţele sociale. Modul facil în care te ajută să distribui conţinut foto sau video i-a adus aproximativ două miliarde de utilizatori, număr ce se află în creştere. Însă pe o reţea socială atât de mare se găsesc şi probleme de privac…