Gătește în carantină: Top 5 aplicații cu rețete pentru acasă în timpul izolării

Dacă ți-ai dorit să înveți să gătești însă nu ai găsit niciodată timp sau chef pentru a face asta, acum este momentul. Conducerea țării a instituit carantină, tu stai acasă și, cel mai probabil, ai destul timp liber la dispoziție.

În plus, multe restaurante s-au închis, însă foarte multe magazine au implementat un serviciu de livrări la domiciliu. Așadar, e vremea să îți comanzi ingrediente și să gătești. Folosind aceste cinci aplicații cu rețete, nu îți garantăm că vei ajunge masterchef dar, cu siguranță, vei fi pe drumul cel bun iar pandemia de COVID-19 nu îți va afecta bugetul.

  1. Pinterest

    Pinterest

    Pinterest este o rețea socială în care poți salva și poți împărtăși cu ceilalți interesele tale. Aici vei găsi o mulțime de rețete obișnuite, diete sau chiar lecții de gătit, toate grupate în liste tematice. Poți efectua căutări folosind camera telefonului și poți contribui la o listă împreună cu prietenii tăi.

  2. YouTube

    YouTube

    YouTube este o platformă tot mai des folosită pentru instrucțiuni video. Dacă vrei să înveți cum se gătește un anumit fel de mâncare, rapid sau gourmet, de la cap la coadă, precum și tehnici de lucru în bucătărie, toate explicate pas cu pas și exemplificate, YouTube este locul perfect în care le vei găsi.

  3. Cookpad Recipes

    Cookpad Recipes

    Cookpad Recipes este aplicația în care vei găsi un mediu sigur pentru a căuta și a salva rețete, dar și pentru a-ți publica propriile creații culinare, cu poze sau video. Ai la dispoziție rețete pentru mâncare europeană, asiatică sau americană, pentru deserturi, diete sau chiar pentru băuturi și cocktail-uri.

  4. Cookbook Recipes : RecetteTek

    Cookbook Recipes : RecetteTek

    Cookbook Recipes: RecetteTek este o aplicație de tip agregator. Cu ajutorul acesteia poți căuta rețete în toate site-urile de profil, poți compara experiența altor utilizatori, poți salva liste de rețete și poți contribui cu rectificări ale cantităților necesare de ingrediente. De asemenea, îți poți întocmi în mod automat liste de cumpărături cu ingredientele de care ai nevoie.

  5. Rețete Salata de GRATUIT

    Rețete Salata de GRATUIT

    Rețete de Salata GRATUIT este aplicația celor ce vor să își prepare acasă mâncăruri ușoare și sănătoase. Vei găsi rețete de salate vegane, keto, dressing-uri sau pentru salate cu carne. Fiecare fel de mâncare prezentat are instrucțiuni pas cu pas și fotografii. Un avantaj major este că aplicația poate fi folosită și offline.

Cele mai bune aplicații de cântar digital pentru Android
Cele mai bune aplicații de cântar digital pentru Android

Telefonul cu Android suportă foarte multe aplicații utile în viața de zi cu zi. Acestea te ajută să îți rezolvi task-urile mult mai eficient și îți pun la îndemână instrumente excelente pentru orice situație. Un cântar pentru cantități mici este bun oricând, mai ales când urm…

Cele mai bune aplicații cu rețete de desert în 2018
Cele mai bune aplicații cu rețete de desert în 2018

Pe 7 iulie este aniversată Ziua Internațională a Ciocolatei. Cu această ocazie, vă prezentăm cele mai bune aplicații cu rețete pentru deserturi. Torturi, checuri, cozonaci și prăjituri, precum și multe sfaturi utile în prepararea unui desert delicios. Allrecipes Dinner Spinne…