Gătește în carantină: Top 5 aplicații cu rețete pentru acasă în timpul izolării

Dacă ți-ai dorit să înveți să gătești însă nu ai găsit niciodată timp sau chef pentru a face asta, acum este momentul. Conducerea țării a instituit carantină, tu stai acasă și, cel mai probabil, ai destul timp liber la dispoziție.

În plus, multe restaurante s-au închis, însă foarte multe magazine au implementat un serviciu de livrări la domiciliu. Așadar, e vremea să îți comanzi ingrediente și să gătești. Folosind aceste cinci aplicații cu rețete, nu îți garantăm că vei ajunge masterchef dar, cu siguranță, vei fi pe drumul cel bun iar pandemia de COVID-19 nu îți va afecta bugetul.

 1. Pinterest

  Pinterest

  Pinterest este o rețea socială în care poți salva și poți împărtăși cu ceilalți interesele tale. Aici vei găsi o mulțime de rețete obișnuite, diete sau chiar lecții de gătit, toate grupate în liste tematice. Poți efectua căutări folosind camera telefonului și poți contribui la o listă împreună cu prietenii tăi.

 2. YouTube

  YouTube

  YouTube este o platformă tot mai des folosită pentru instrucțiuni video. Dacă vrei să înveți cum se gătește un anumit fel de mâncare, rapid sau gourmet, de la cap la coadă, precum și tehnici de lucru în bucătărie, toate explicate pas cu pas și exemplificate, YouTube este locul perfect în care le vei găsi.

 3. Cookpad Recipes

  Cookpad Recipes

  Cookpad Recipes este aplicația în care vei găsi un mediu sigur pentru a căuta și a salva rețete, dar și pentru a-ți publica propriile creații culinare, cu poze sau video. Ai la dispoziție rețete pentru mâncare europeană, asiatică sau americană, pentru deserturi, diete sau chiar pentru băuturi și cocktail-uri.

 4. Cookbook Recipes : RecetteTek

  Cookbook Recipes : RecetteTek

  Cookbook Recipes: RecetteTek este o aplicație de tip agregator. Cu ajutorul acesteia poți căuta rețete în toate site-urile de profil, poți compara experiența altor utilizatori, poți salva liste de rețete și poți contribui cu rectificări ale cantităților necesare de ingrediente. De asemenea, îți poți întocmi în mod automat liste de cumpărături cu ingredientele de care ai nevoie.

 5. Rețete Salata de GRATUIT

  Rețete Salata de GRATUIT

  Rețete de Salata GRATUIT este aplicația celor ce vor să își prepare acasă mâncăruri ușoare și sănătoase. Vei găsi rețete de salate vegane, keto, dressing-uri sau pentru salate cu carne. Fiecare fel de mâncare prezentat are instrucțiuni pas cu pas și fotografii. Un avantaj major este că aplicația poate fi folosită și offline.

Cum ștergi un grupaj de postări de pe Facebook
Cum ștergi un grupaj de postări de pe Facebook

Facebook este rețeaua socială cea mai utilizată din întreaga lume. Este caracterizată de versatilitate, putând fi folosită fie pentru a posta text și link-uri, fie poze sau video. Facebook poate fi folosit cu ușurință precum un profesionist. Poți realiza cu ușurință acțiuni a…

Cum restabilești postările de pe Instagram șterse recent
Cum restabilești postările de pe Instagram șterse recent

Instagram este una dintre cele mai apreciate rețele de socializare. Bazată pe distribuția de poze și clipuri video, Instagram excelează atât în rândul utilizatorilor privați, cât și în rândul influencerilor sau al companiilor. Pe lângă opțiunile grafice, precum schimbarea cul…

Cum trimiți poze și clipuri care dispar pe WhatsApp
Cum trimiți poze și clipuri care dispar pe WhatsApp

WhatsApp oferă din ce în ce mai multe opțiuni pentru comunicare. Deși multă lume spune că securitatea convorbirilor nu este atât de bună pe WhatsApp, aplicația deținută de Facebook rămâne cel mai popular serviciu de mesagerie. Dacă ești înscris în WhatsApp Beta, vei observa c…

Cum te transformi în selfie sticker animat pe Instagram
Cum te transformi în selfie sticker animat pe Instagram

Comunicarea pe rețelele sociale implică din ce în ce mai multe opțiuni. În cele ce urmează îți vom prezenta noua opțiune Instagram de a crea un sticker animat cu tine. Opțiunea îți permite să creezi un GIF emoji cu fața ta, în care să îți exprimi sentimentele. Acesta poate fi…