Izolat la domiciliu: 5 aplicații Android pentru videoconferință

COVID-19, boala cauzată de noul coronavirus, se răspândește cu foarte mare viteză. De aceea este foarte important să ieșim cât mai puțin iar, dacă este posibil, să lucrăm de acasă. În acest fel putem limita expunerea la infecția cu COVID-19 și, în cazul în care suntem infectați și nu prezentăm simptome, putem limita la minimum numărul de persoane pe care le îmbolnăvim.

Ca să scăpăm de singurătate atunci când suntem izolați la domiciliu, soluția vine tot de pe telefonul cu Android. Aplicațiile Android pentru videoconferință îți permit să apelezi în același timp cercul tău de prieteni buni sau să comunici cu echipa de la muncă sau de la școală, fără a fi nevoie să vă vedeți față în față și fără a vă expune riscurilor de infectare cu noul coronavirus. Iată cele mai bune cinci aplicații pentru videoconferințe.

  1. Google Duo

    Google Duo

    Google Duo este aplicația default a sistemului de operare Android dedicată apelurilor video. Simplă și ușor de folosit, cu aceasta poți contacta până la opt persoane într-un singur apel.

  2. ZOOM Cloud Meetings

    ZOOM Cloud Meetings

    ZOOM Cloud Meeting este o aplicație profesională dedicată videoconferințelor. Prin ea se pot conecta în convorbire până la 100 de utilizatori. De asemenea, este o aplicație multiplatformă, disponibilă în Android, Windows, iOS sau Linux.

  3. LINE: Free Calls & Messages

    LINE: Free Calls & Messages

    LINE: Free Calls & Messages este o aplicație dedicată apelurilor video. Poți vorbi cu persoanele dragi prin conexiuni securizate sau poți organiza conferințe cu grupurile de prieteni de până la 200 de persoane. De asemenea, suportă sharing de imagini, video, stickere, înregistrări de voce sau locație.

  4. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este una dintre cele mai folosite aplicații de mesagerie din întreaga lume. Prin ea poți efectua schimb de mesaje text, apeluri vocale sau transfer de fișiere. Pentru a efectua un apel video de conferință în WhatsApp, cei apelați trebuie să se afle în același grup.

  5. Viber Messenger

    Viber Messenger

    Viber Messenger te ajută să contactezi pe oricine din lume dacă ai o conexiune la internet. Poți apela până la cinci contacte iar calitatea transmisiei va fi una HD. De asemenea, dacă utilizatorii pe care vrei să îi ai în videoconferință nu sunt în același grup pot fi adăugați manual după ce ai stabilit legătura cu unul dintre ei.

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…