Elimină fundalul oricărei imagini pe Android

Se poate întâmpla ca o poză minunată să fie stricată de un element nepotrivit care este în fundal. Pentru aceste situații, poți folosi aplicații de eliminare a imaginilor de fundal chiar pe telefonul cu Android.

Nu trebuie să fii expert în Photoshop pentru a șterge imaginea de fundal. Există aplicații dedicate pentru acest lucru. Astfel, poți să ștergi fundalul și apoi să muți imaginea principală într-un cadru mult mai potrivit. Nu ai ajuns la mare anul acesta?

Fă-ți un selfie, șterge fundalul și apoi lipește-ți poza pe un peisaj excelent. Cu aceste aplicații poți face compoziții fotografice superbe chiar pe telefonul cu Android. Iată cele mai bune aplicații cu care să elimini fundalul fotografiilor și spune-ne în comentarii ce aplicații foto folosești tu.

  1. Remove BG - Remove background from photos auto

    Remove BG – Remove background from photos auto

    Remove BG este o aplicație de eliminare a fundalului foarte simplu de folosit. Aceasta folosește inteligența artificială pentru a delimita fundalul, ceea ce înseamnă că nu depui efort pentru a selectarea. Meniul este intuitiv și nu ai nevoie de cunoștințe de editare foto pentru a o folosi.

  2. Cut Paste Photo Seamless Edit

    Cut Paste Photo Seamless Edit

    Cut Paste Seamless Edit este o aplicație de ștergere a fundalului intuitivă și ușor de folosit. Poți să îți lipești fața pe animale sau să lipești poza cu tine în peisaje de fundal exotice. Aplicația îți permite să partajezi pozele editate pe rețelele de socializare.

  3. Cut Paste Photos

    Cut Paste Photos

    Cut Paste Photos este o aplicație simplă care te ajută să elimini fundalul pozelor sau să tai elemente din fotografie pentru a le lipi pe un alt fundal. Meniul este ușor de urmărit. Aceasta include și rame predefinite pentru a te ajuta să îți înfrumusețezi pozele fără efort.

  4. șterge fundal

    șterge fundal

    Editarea fotografiilor cu Șterge Fundal este mai mult o joacă. Poți să elimini elemente din fundal ștergându-le cu radiera. Aceasta are și funcții mai practice, cum ar fi eliminarea automată a pixelilor identici și eliminarea fundalului selectat. Oferă și o bibliotecă de fundaluri pe care poți lipi poza rămasă. 

  5. Pașaport Marime Foto Maker

    Pașaport Marime Foto Maker

    Dacă ai nevoie de o fotografie pentru pașaport sau pentru a crea un profil profesional poți folosi Pasaport Foto Maker. Decupează automat bucata dorită dintr-o fotografie care îți place și apoi lipește-o pe un fundal neutru. Aplicația este simplu de folosit, deoarece are un meniu intuitiv.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…