Cum găsești Reels vizionate recent pe Instagram

Știi momentul acela când navighezi pe Instagram, găsești un reel care îți place și apoi îl pierzi pentru că ai dat un swipe aiurea? Sau poate ai găsit Reel-ul perfect pentru un articol pe care îl scrii, doar pentru a uita să-l salvezi? Nu ar fi util să ai un istoric al Reels-urilor vizionate ușor accesibil?

Din păcate, Instagram nu are o funcție de istoric de vizionări integrată în platformă. De aceea, am strâns trei metode pentru a verifica istoricul de reels pe Instagram. Te avertizăm că acestea sunt doar workarounds. Te ajută, însă nu sunt perfecte.

Metoda 1: Descarcă datele contului tău de Instagram

Metoda cea mai consumatoare de timp pentru a accesa istoricul tău de Reels este să descarci datele contului tău de pe Instagram. Acest lucru poate dura până la 14 zile pentru a se completa, deci dacă te grăbești, va trebui să încerci altceva. Deși pare o muncă intensă, are avantajul că aici găsești absolut toată activitatea. Atenție! Nu poți face acest lucru decât pe desktop.

Urmează pașii aceștia pentru a descărca toate datele tale din Instagram:

  • Navighează la meniul Hamburger din colțul din stânga jos al ecranului tău.
  • Click pe Your activity.
  • Navighează la Download your information.
  • Asigură-te că email-ul tău este corect, alege formatul informațiilor (HTML sau JSON) și click pe Next.
  • Introdu parola și click pe Request download.
  • Vei primi un ecran de confirmare care spune că descărcarea ta a fost solicitată. Ar trebui să apară în inbox-ul tău în maximum 14 zile. Ca notă, poți solicita datele o dată la fiecare 30 de zile.
  • Vei primi un email oficial de la Instagram; click pe Download Information.
  • Acest lucru te va duce înapoi la site-ul desktop al Instagram, unde vei fi solicitat să te conectezi.
  • O pagină va apărea cu informații despre descărcarea ta. Click pe Download information.
  • Deschide fișierul descărcat și navighează la folderul intitulat ads_and_topics. Deschide-l.
  • Navighează la fișierul intitulat html și deschide-l.
  • Acum, ai o listă de linkuri către fiecare video pe care l-ai vizionat vreodată, inclusiv Reels. Aceasta nu îți oferă linkuri către videoclipuri, ci mai degrabă, numele contului și timpul. Poți folosi aceste informații pentru a cerceta conturile de Instagram, căutând Reels publicate după momentul în care le-ai vizionat.

Metoda 2: Găsește Reels cu care ai interacționat anterior în Your activity

Una dintre cele mai ușoare metode prin care poți accesa istoricul tău de vizionări IG este să folosești fila Your activity pentru a-ți vedea activitatea pe Instagram. Urmează pașii aceștia:

  • Conectează-te la contul tău de Instagram de pe desktop. Această metodă nu poate fi efectuată folosind mobilul.
  • Navighează la meniul Hamburger din colțul din stânga jos al ecranului tău.
  • Click pe Your activity.
  • În cadrul tabului Interactions din meniul din stânga, poți vedea tot conținutul cu care ai interacționat anterior. Poți filtra acestea de la cele mai noi la cele mai vechi sau de la cele mai vechi la cele mai noi, și like-uri, comentarii, răspunsuri la Story și recenzii.

Aici, poți vedea cu ce reels ai interacționat, indicate de iconița din colțul drept sus al miniaturilor. Trebuie să fi interacționat anterior cu reel-ul pentru a-l vedea. Dacă pur și simplu l-ai vizionat fără să dai like, să comentezi sau să împărtășești, nu va apărea.

Metoda 3: Folosește funcția Saved

Capacitatea de a salva conținut pe Instagram te ajută să îți păstrezi clipurile preferate într-o listă accesibilă oricând.

  • Odată ce găsești un Reel pe care vrei să-l salvezi, click pe cele trei puncte din colțul din dreapta jos.
  • Click pe iconița de bookmark pentru a salva Reel-ul.
  • Dacă dorești, poți alege o Colecție în care să-l salvezi sau să creezi o colecție nouă. Poți de asemenea să nu faci nimic aici, și Reel-ul va fi salvat la All posts.
  • Navighează la profilul tău și click pe cele trei linii din colțul din dreapta sus.
  • Click pe Saved.
  • Aici vei vedea toate postările salvate, inclusiv Reels. Dacă ai ales să salvezi într-o Colecție, poți naviga la colecția respectivă pentru a vedea Reel-ul salvat.

Trebuie să îți formezi reflexul de a salva un reel în timp ce îl vizualizezi. Această metodă nu funcționează retroactiv.

Acestea sunt cele trei metode prin care poți accesa istoricul tău de Reels pe Instagram. Sperăm că Instagram va introduce în curând o funcție de istoric de vizionări integrată. Până atunci, aceste metode te vor ajuta să găsești Reels pierdute.

  1. Instagram

    Instagram

    Instagram este o aplicație socială focalizată pe partajarea de fotografii și videoclipuri. Utilizatorii pot urmări conturi de interes, pot posta propriul conținut vizual și pot adăuga filtre și etichete pentru a-și îmbunătăți postările și interacționa prin like-uri, comentarii sau mesaje directe. Aplicația promovează conectarea și exprimarea creativă.

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum setezi limite de timp pentru utilizarea TikTok
Cum setezi limite de timp pentru utilizarea TikTok

TikTok este una dintre cele mai captivante platforme de social media. Aplicația, concentrată pe videoclipuri, te poate menține distrat cu o mulțime de creații interesante sau amuzante, ținându-te lipit de ecran. Deși această aplicație este excelentă pentru distracție și diver…

Cele mai bune aplicații IPTV gratuite pentru Android
Cele mai bune aplicații IPTV gratuite pentru Android

Posibilitățile de divertisment la domiciliu au atins un nivel impresionant de accesibilitate și diversitate. În special, aplicațiile de streaming IPTV gratuite reprezintă o soluție avantajoasă pentru pasionații de televiziune care doresc să urmărească live TV direct pe dispoz…