Cum ștergi contacte de pe Telegram

Când treci prin lista de contacte din Telegram, este posibil să găsești conturi care nu au nume. De asemenea, se mai întâmplă ca aplicația să te anunțe că cineva și-a făcut cont, iar tu nu ai acel contact în listă. Pentru a elimina aceste necunoscute, în cele ce urmează îți vom arăta cum ștergi contacte de pe Telegram.

De ce ai numere necunoscute în lista de Telegram

Există mai multe posibilități prin care poți găsi contacte necunoscute în lista ta de Telegram.

În primul rând, dacă te-ai logat pe telefonul altcuiva, este posibil să se fi transferat contactele în contul tău. De asemenea, este posibil să te fi adăugat cineva în lista de Telegram după username, iar tu să nu ai acel număr în agendă.

În plus, sincronizarea contactelor pe Telegram nu funcționează întotdeauna așa cum trebuie pe toate device-urile pe care ești logat.

Cum ștergi un contact din lista de Telegram

Contactele de pe Telegram se pot șterge oricând și de pe orice platformă, câtă vreme ai o conexiune la internet. Metoda este bună atât pentru numerele necunoscute, cât și în cazul în care te-a blocat cineva.

În cazul în care ai șters un contact din greșeală, poți să resetezi contactele în aplicația Telegram pentru Android.

Pentru a șterge un contact din aplicația Telegram pe telefonul cu Android, urmează pașii aceștia:

  • Intră în aplicația Telegram și mergi la meniu, apoi la Contacts.
  • Selectează contactul pe care vrei să îl ștergi.
  • Apasă pe username sau pe poza de profil în fereastra de chat.
  • Apasă meniu (dreapta sus).
  • Apasă Delete contact și confirmă în fereastra următoare.

Ștergerea numerelor din lista de contacte este o alternativă dacă nu vrei să blochezi pe cineva pe Telegram. În cazul în care acel contact vrea să intre în legătură cu tine, va avea posibilitatea să o facă pe viitor.

Pentru a șterge contacte din Telegram Web, intră în meniu, apasă Contacts, mergi la contactul pe care vrei să îl ștergi și apoi apasă butonul Edit din dreptul username-ului. În meniul care apare, în partea de jos, selectează Delete contact.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație de chat pentru Android și o alternativă la WhatsApp. Îți permite să trimiți mesaje, să creezi canale și grupuri și să faci transferuri de fișiere. De asemenea, suportă apeluri audio și video, inclusiv de grup.

Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit
Cum vezi ora exactă la care un mesaj Telegram a fost citit

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, fiind o alternativă puternică la WhatsApp. Mulți utilizatori nu știu însă că pot vedea ora exactă la care un mesaj trimis a fost citit de către destinatar. Acest lucru poate fi foarte util dacă vrei să știi, d…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…

Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram
Ce trebuie să faci când nu funcționează Telegram

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie instant, dar uneori poate întâmpina probleme de funcționare. Dacă te confrunți cu dificultăți în utilizarea aplicației, există câteva metode simple prin care poți încerca să rezolvi problema. Iată un ghid pas cu pas pentru a…

Cum folosești Telegram fără număr de telefon
Cum folosești Telegram fără număr de telefon

Mulți utilizatori caută modalități de a se înscrie pe platforme precum Telegram fără a folosi un număr de telefon, din motive de confidențialitate și securitate online. În acest articol, îți voi arăta cum poți crea un cont Telegram fără a furniza numărul tău de telefon, folos…