Cum blochezi pe cineva pe Telegram

Telegram este o aplicație de chat care câștigă tot mai multă popularitate. Faptul că este prezentă pe toate marile platforme și se poate folosi fără să descarci aplicația este un mare plus.

Însă, ca și în cazul altor aplicații de comunicare, pot apărea probleme cu comportamentul altor utilizatori. Fie că vorbim de stalkeri, fie că vorbim de cei care te hărțuiesc, atunci când te deranjează este cazul să își ia block. În cele ce urmează îți vom arăta cum blochezi pe cineva pe Telegram.

Ce se întâmplă când blochezi pe cineva pe Telegram

Atunci când te-a blocat cineva pe Telegram, nu vei mai putea să comunici cu acesta prin mesaje. Nu se mai pot face apeluri, nu se mai vede ultima dată la care a fost activ, nu se vede imaginea de profil și nici statusul online.

Pentru a te feri de cei care vor să îți urmărească activitatea, este bine să îți ascunzi numărul de telefon pe Telegram. În acest fel, nu va ajunge în baze de date și vândut către cei care fac spam.

Cum blochezi un utilizator Telegram de pe telefonul cu Android

Pe telefonul Android, procesul de a bloca un utilizator care îți face probleme este simplu:

 • Intră în aplicația Telegram.
 • Mergi la contactul pe care vrei să îl blochezi.
 • Apasă imaginea de profil sau numele contactului.
 • Apasă butonul de meniu (trei puncte) din dreapta.
 • Apasă Block user.
 • Confirmă.

Ține cont de faptul că, dacă cineva folosește mai multe conturi de Telegram pe același telefon, te poate avea în contactele celuilalt cont, chiar dacă pe unul dintre ele l-ai blocat. În cazul în care observi un astfel de comportament, blochează și numărul nou de telefon apoi raportează contul.

Cum blochezi un utilizator din Telegram Web

Dacă folosești Telegram Desktop sau pe un televizor cu Android, procedura este similară. Mergi la contact, apasă imaginea de profil sau pe nume, apasă meniu și apoi Block user.  În acest fel vei bloca persoana respectivă, care nu mai are acces la contul tău și nu te mai poate hărțui cu mesaje.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

 1. Telegram

  Telegram

  Telegram este o aplicație de comunicare pentru Android. Are multe funcții utile care nu se găsesc pe WhatsApp și îți asigură un mediu mai sigur și mai ușor de personalizat. Trimite mesaje, poze, clipuri video și fișiere, fă apeluri de voce sau video iar atunci când vrei să trimiți știri prietenilor creează canale la care aceștia se pot abona.

Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok
Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok

TikTok este o aplicație social media care îți permite să distribui videoclipuri scurte către prieteni sau către publicul larg. Este foarte distractiv de utilizat și există o mulțime de videoclipuri grozave. Dar poate fi complicat să găsești și să organizezi videoclipurile tal…

Cum faci live streaming pe Instagram
Cum faci live streaming pe Instagram

Dacă vrei să îți crești audiența pe Instagram sau să interacționezi cu followerii, trebuie să folosești  funcția live streaming. Fie că ești la un concert, la o ieșire cu prietenii, în vacanță sau pur și simplu acasă, streamingul live este o modalitate excelentă de a ține urm…

Cum știi dacă cineva este online pe Instagram
Cum știi dacă cineva este online pe Instagram

Te-ai întrebat vreodată dacă persoana cu care vorbești pe Instagram este de fapt online? Sau, pur și simplu, îți dă cu seen sau face ghosting? Acest ghid îți va arăta cum să determini dacă cineva este online pe Instagram. Este bine să vezi cu cine ai de-a face, de la prieteni…

Cum îți descarci datele de pe TikTok
Cum îți descarci datele de pe TikTok

TikTok poate fi un instrument excelent pentru promovare sau fun, dar și o mare bătaie de cap atunci când vorbim de privacy. Ți-am făcut un tutorial cu tot ceea ce trebuie să știi despre confidențialitate și setările cele mai bune pentru a te proteja. Următorul pas este să des…