Top 5 alternative sigure pentru WhatsApp pe Android

Image 1 Top 5 alternative sigure pentru WhatsApp pe Android

Aplicația WhatsApp este considerată una dintre cele mai sigure metode de conversație online.

Milioane de oameni folosesc aplicația zilnic, însă sunt și persoane care nu o agrează din diverse motive. Pentru cei care nu vor să folosească WhatsApp, vă prezentăm în articolul de astăzi cinci aplicații alternative pentru sistemul de operare Android.

 1. Telegram

  Telegram

  Ușor de folosit și cu setări intuitive, Telegram este o aplicație de mesagerie care protejează datele tale de confidențialitate. În cadrul aplicației poți crea și grupuri cu maxim 200 de persoane și poți trimite mesaje text, audio, foto/video.

 2. Viber Messenger

  Viber Messenger

  Aplicația Viber te ajută să conversezi cu alți utilizatori care folosesc aplicația. Prin intermediul acesteia poți trimite mesaje text, audio, foto, video. Totodată, poți purta și conversații audio sau video.

 3. TextSecure Private Messenger

  TextSecure Private Messenger

  Conversează cu prietenii și trimite fișiere foto/video prin intermediul acestei aplicații sigure, care nu stochează informațiile confidențiale ale utilizatorilor. Poți efectua apeluri, trimite mesaje text, dar și înregistrări audio.

 4. Wire

  Wire

  Wire este o aplicație de mesagerie prin intermediul căreia utilizatorii pot trimite mesaje text, dar și atașamente ca fotografii, videoclipuri și înregistrări audio. Poți de asemenea să creezi grupuri de conversații.

 5. Threema. Secure Messenger

  Threema. Secure Messenger

  Thrrema. Secure Messenger este aplicație de socializare prin intermediul căreia utilizatorii pot comunica prin mesaje text. Totodată, prin aplicație, aceștia pot să își partajeze imagini, videoclipuri sau înregistrări audio.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…