Top 5 alternative sigure pentru WhatsApp pe Android

Image 1 Top 5 alternative sigure pentru WhatsApp pe Android

Aplicația WhatsApp este considerată una dintre cele mai sigure metode de conversație online.

Milioane de oameni folosesc aplicația zilnic, însă sunt și persoane care nu o agrează din diverse motive. Pentru cei care nu vor să folosească WhatsApp, vă prezentăm în articolul de astăzi cinci aplicații alternative pentru sistemul de operare Android.

 1. Telegram

  Telegram

  Ușor de folosit și cu setări intuitive, Telegram este o aplicație de mesagerie care protejează datele tale de confidențialitate. În cadrul aplicației poți crea și grupuri cu maxim 200 de persoane și poți trimite mesaje text, audio, foto/video.

 2. Viber Messenger

  Viber Messenger

  Aplicația Viber te ajută să conversezi cu alți utilizatori care folosesc aplicația. Prin intermediul acesteia poți trimite mesaje text, audio, foto, video. Totodată, poți purta și conversații audio sau video.

 3. TextSecure Private Messenger

  TextSecure Private Messenger

  Conversează cu prietenii și trimite fișiere foto/video prin intermediul acestei aplicații sigure, care nu stochează informațiile confidențiale ale utilizatorilor. Poți efectua apeluri, trimite mesaje text, dar și înregistrări audio.

 4. Wire

  Wire

  Wire este o aplicație de mesagerie prin intermediul căreia utilizatorii pot trimite mesaje text, dar și atașamente ca fotografii, videoclipuri și înregistrări audio. Poți de asemenea să creezi grupuri de conversații.

 5. Threema. Secure Messenger

  Threema. Secure Messenger

  Thrrema. Secure Messenger este aplicație de socializare prin intermediul căreia utilizatorii pot comunica prin mesaje text. Totodată, prin aplicație, aceștia pot să își partajeze imagini, videoclipuri sau înregistrări audio.

Cum folosești WhatsApp în modul invizibil
Cum folosești WhatsApp în modul invizibil

WhatsApp poate fi un instrument foarte bun de comunicare. O lume întreagă îl apreciază și îl folosește. Cu toate acestea poate fi o adevărată bătaie de cap când te vede cineva online și te asaltează cu mesaje. De aceea, este bine să faci câteva setări pentru a-ți asigura conf…

Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram
Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram

Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de poze și clipuri video. Însă mulți utilizatori tind să fie foarte sâcâitori și te deranjează cu dm-uri și cereri dacă te văd online. Dacă alegi să îți ascunzi statusul pe Instagram, nimeni nu va mai vedea atunci c…