Cum resetezi contactele în aplicația Telegram pentru Android

Telegram este una dintre cele mai populare aplicații în ecosistemul Android. Are foarte multe opțiuni care îți fac comunicarea mult mai facilă.

Acest lucru o face una dintre alternativele sigure pentru WhatsApp pe Android. Una dintre opțiunile foarte utile o constituie resetarea contactelor șterse din greșeală. Iată cum faci acest lucru.

Recuperează contactele șterse din Telegram

Telegram se bazează, în special, pe numerele de telefon din agendă, însă poți avea și contacte fără număr de telefon. Dacă ai șters din greșeală un contact, nu este o tragedie. Aplicația te va ajuta să recuperezi aceste contacte dacă au fost importate în Telegram.

Această opțiune, însă, se găsește în meniul pentru dezvoltatori, care este ascuns și trebuie activat. Pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt următorii:

 • Intră în aplicația Telegram pe telefonul cu Android.
 • Apasă butonul de meniu (trei linii orizontale) din stânga sus.
 • Mergi la Settings.
 • Scrollează în jos până se termină meniul.
 • La finalul meniului vei observa numărul versiunii aplicației. Apasă lung pe acesta.
 • Pe ecran va apărea simbolul ¯ \ _ (ツ) _ / (csf? ncsf!).
 • Din nou, apasă lung pe numărul versiunii.
 • Apasă Reset imported contacts.

În acest moment, aplicația îți va recupera și reseta contactele pe care le-ai pierdut. Iată încă un motiv pentru care să nu dezactivezi sau ștergi contul de Telegram. Ai posibilitatea de a recupera contacte pe care le-ai considerat pierdute. În plus, în meniul pentru dezvoltatori găsești și alte opțiuni interesante.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

 1. Telegram

  Telegram

  Telegram este o aplicație de comunicare pentru Android. Cu ea, pe lângă mesaje text sau chat, poți trimite fișiere și poți face apeluri audio și video. De asemenea, poți crea grupuri de comunicare sau canale pentru informare.

Cum folosești WhatsApp în modul invizibil
Cum folosești WhatsApp în modul invizibil

WhatsApp poate fi un instrument foarte bun de comunicare. O lume întreagă îl apreciază și îl folosește. Cu toate acestea poate fi o adevărată bătaie de cap când te vede cineva online și te asaltează cu mesaje. De aceea, este bine să faci câteva setări pentru a-ți asigura conf…

Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram
Cum ascunzi statusurile Last Seen și Online pe Instagram

Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de poze și clipuri video. Însă mulți utilizatori tind să fie foarte sâcâitori și te deranjează cu dm-uri și cereri dacă te văd online. Dacă alegi să îți ascunzi statusul pe Instagram, nimeni nu va mai vedea atunci c…

Cum scoți watermark-ul din clipurile TikTok
Cum scoți watermark-ul din clipurile TikTok

Pe TikTok ai posibilitatea să vezi clipuri foarte interesante, pentru toate vârstele și gusturile. Dacă dorești, poți da un share pentru ca și alții să vadă aceste clipuri. Însă dacă dorești să dai share în alte aplicații, clipurile descărcate vor apărea cu un watermark de la…

Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram
Cum adaugi muzică la postările şi story-urile de Instagram

Instagram a ajuns cea mai populară reţea social media pentru sharing de conținut foto și video. Multitudinea de opțiuni pentru editarea postărilor este printre avantajele sale majore. În cele ce urmează îți vom arăta cum să adaugi muzică la postări și story-uri pe Instagram. …