Cum știi dacă te-a blocat cineva pe Telegram

Telegram este o aplicație de comunicare excelentă. Datorită numeroaselor sale opțiuni de securitate, este considerat unul dintre alternativele sigure la WhatsApp pentru Android.

Una dintre aceste opțiuni este blocarea cuiva, destinată în special boților, spammerilor sau celor care încearcă să facă rău. Aplicația nu te notifică, însă sunt câteva semne pe care să le urmărești pentru a ști dacă te-a blocat cineva pe Telegram.

Nu apare poza de profil

Unul dintre primele semne ale blocării este dispariția pozei de profil de pe Telegram. Dacă vezi statusul și profilul, ca și pe WhatsApp înseamnă că poți comunica unu la unu cu acel contact. Însă dacă ești blocat vei constata că acea poză a nu mai apare.

Contactul a fost văzut acum mult timp

În dreptul contactului nu va mai apărea niciodată atunci când a fost văzut ultima oară și nici statusul nu mai poate fi citit. În locul acestora, la „last seen” va apărea scris „long time ago”. Dacă știi că persoana respectivă folosește în continuare Telegram, sau îți poate confirma altcineva, înseamnă că ești blocat.

Mesajele nu se trimit

Oricâte mesaje ai trimite, nu va mai apărea bifa „văzut” din conversații. În locul bifei duble va fi doar una simplă, de mesaj trimis dar care încă nu a ajuns la destinatar. Astfel îți dai seama că persoana respectivă nu îți dă cu seen, ci te-a blocat direct.

Nu poți efectua apeluri cu persoana care te-a blocat

Nu poți efectua apeluri video pe Telegram cu persoanele care te-au blocat. De obicei, în momentul în care încerci un astfel de apel, îți va apărea o notificare de privacy sau pur și simplu apelul nu va fi inițializat.

Nu primești notificare că acel cont a fost șters

În momentul în care trimiți mesaje unui cont care a fost șters de pe Telegram, vei primi o avertizare cu „Account deleted”. Dacă persoana respectivă nu și-a șters contul, ci doar te-a blocat, acest mesaj nu va mai apărea.

Dacă ți-a plăcut acest articol, trimite-l și prietenilor tăi!

  1. Telegram

    Telegram

    Telegram este o aplicație de comunicare pentru Android. Are o sumedenie de funcții utile care nu se găsesc pe WhatsApp. Pe lângă mesaje suportă apeluri video și de voce iar limita de transfer de fișiere este de maximum 2 GB per mesaj.

Cum adaugi un bot în aplicația Telegram
Cum adaugi un bot în aplicația Telegram

Automatizările sunt un proces esențial în aplicațiile comerciale. Cu ajutorul acestora poți limita interacțiunea umană pentru task-uri repetitive, lăsând loc unui bot pentru a face aceste lucruri. Boții sunt mici programe care se atașează aplicației Telegram. Constituie una d…

Cum oprești mențiunile pe Instagram
Cum oprești mențiunile pe Instagram

Instagram este o rețea socială excelentă pentru distribuirea de fotografii și clipuri video. Totuși, unele funcții ale sale pot fi abuzate de către utilizatori. Una dintre aceste funcții este menționarea. Este ok să fii menționat într-o poză în care apari, însă este neplăcut …

Cum știi dacă te-a blocat cineva pe Telegram
Cum știi dacă te-a blocat cineva pe Telegram

Telegram este o aplicație de comunicare excelentă. Datorită numeroaselor sale opțiuni de securitate, este considerat unul dintre alternativele sigure la WhatsApp pentru Android. Una dintre aceste opțiuni este blocarea cuiva, destinată în special boților, spammerilor sau celor…