Cum activezi și folosești modul de vacanță în WhatsApp

Suntem în mijlocul sezonului vacanțelor. Plecăm în concediu pentru a ne recupera sănătatea fizică și psihică, pentru a ne reîncărca bateriile și pentru a ne deconecta de probleme.

Dacă vrem să ne deconectăm cu adevărat, trebuie să ne deconectăm și de telefon, să limităm timpul de utilizare al WhatsApp. Putem să punem conversațiile care nu sunt importante pe hold, și să ne citim mesajele după ce se termină concediul. Iată cum se activează modul de vacanță pe WhatsApp.

De unde se activează modul de vacanță în WhatsApp

Din păcate, nu vei găsi această opțiune definită perfect în aplicația WhatsApp. Există, însă, câteva trucuri pe care le poți folosi pentru a evita distragerea atenției.

În primul rând, trebuie să pui conversațiile care nu sunt absolut necesare pe silent, fără să primești nicio notificare. Dacă nu vrei să te complici, poți încerca să arhivezi aceste conversații și să le ascunzi.

Ca să arhivezi o conversație în WhatsApp, apasă lung pe acea conversație și apoi apasă butonul de arhivare din partea de sus a ecranului. Vei observa că îți apare o scurtătură în capul listei de chat-uri. În dreptul ei vei vedea că ai primit mesaje noi, însă nu vei ști de la cine. După aceea, trebuie să mergi la SettingsChats și să bifezi Keep chats archived.

Această setare de digital wellbeing este foarte folositoare și atunci când vrei să iei o mică pauză, în timpul zilei, de la notificările deranjante. În acest fel vei reduce stresul și orice conversație care tinde să îți facă rău va fi ascunsă, cel puțin până atunci când vrei să te reconectezi. Așa poți ieși pentru o perioadă de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai un share!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare pentru telefonul cu Android. Cu ajutorul ei poți ține legătura cu familia, cu prietenii, cu colegii de muncă sau cu orice contact din agenda telefonului. Pentru comunitățile cu subiecte comune de discuție, poți înființa grupuri cu până la 256 de membri.

Cele mai bune aplicații de aviație pentru Android
Cele mai bune aplicații de aviație pentru Android

Planificarea călătoriei nu trebuie să fie un coșmar și nici să nu te ruineze financiar. Cu o aplicație pe telefon poți găsi rapid cele mai bune oferte de avion către destinația ta de vis. Nu mai plăti comision suplimentar către diverși intermediari. Iată cele mai bune aplicaț…

Cele mai bune aplicații Android pentru localizarea familiei
Cele mai bune aplicații Android pentru localizarea familiei

Grija pentru cei dragi este un sentiment natural. Atunci când copilul nu este acasă și te simți îngrijorat, faptul că știi permanent unde se află te ajută să te liniștești. Când ești în vacanță și alegi să petreci puțin timp separat de grup, va trebui să știi unde te întâlneș…

Cum activezi și folosești modul de vacanță în WhatsApp
Cum activezi și folosești modul de vacanță în WhatsApp

Suntem în mijlocul sezonului vacanțelor. Plecăm în concediu pentru a ne recupera sănătatea fizică și psihică, pentru a ne reîncărca bateriile și pentru a ne deconecta de probleme. Dacă vrem să ne deconectăm cu adevărat, trebuie să ne deconectăm și de telefon, să limităm timpu…