Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde

WhatsApp a lansat o nouă opțiune la care a lucrat mai bine de doi ani:  arhivarea permanentă a mesajelor.

Momentan această funcție nouă se găsește doar în WhatsApp Beta, aplicația de test.

Noua funcție are rolul de a clasa și de a trece pe silent toate conversațiile pe care le-ai mutat acolo. Până acum, dacă primeai un mesaj nou într-o conversație arhivată, aceasta ieșea din arhivă și se întorcea în lista de conversații.

Cum funcționează arhivarea pe WhatsApp

În momentul în care va apărea noua funcție, în lista de conversații vom observa că apare scurtătura Archived, care va menționa și câte mesaje noi se află acolo.

În momentul în care intrăm în noua secțiune, vom fi avertizați că odată mutate acolo, conversațiile, chiar dacă primesc mesaje noi, nu vor mai trimite niciun fel de notificare. Astfel, orice contact care te deranjează va fi mutat în Arhivă și îi dezactivezi notificările pentru totdeauna.

Cum activezi noua funcție de arhivare pe WhatsApp

Pentru a păstra funcția de arhivare permanentă, urmează pașii aceștia:

  • Intră în aplicația WhatsApp și mergi la meniu.
  • Mergi la Settings – Chats.
  • Mergi la Archived chats.
  • Bifează Keep chats archived.

Pentru a arhiva o conversație, apasă lung pe ea din ecranul principal după aceea apasă iconița de arhivare din partea de sus a ecranului.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să dai un share.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare pentru Android. Pe lângă mesaje text îți oferă posibilitatea de a efectua apeluri voce sau video, transfer de fișiere, de mesaje audio, clipuri video și poze. Pe grupurile de WhatsApp ai posibilitatea de a purta conversații cu oameni care au aceleași interese.

Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni
Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni

Deși grupurile de WhatsApp sunt locuri excelente pentru a conversa cu familia, cu prietenii sau cu colegii, situația se poate schimba rapid. Pot deveni locuri toxice, în care membrii pot fi abuzați sau discuțiile se pot îndrepta spre subiecte nu tocmai plăcute. Câteodată, chi…

Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde
Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde

WhatsApp a lansat o nouă opțiune la care a lucrat mai bine de doi ani:  arhivarea permanentă a mesajelor. Momentan această funcție nouă se găsește doar în WhatsApp Beta, aplicația de test. Noua funcție are rolul de a clasa și de a trece pe silent toate conversațiile pe care l…

Ce e de făcut când YouTube nu merge pe telefonul cu Android
Ce e de făcut când YouTube nu merge pe telefonul cu Android

YouTube este una dintre aplicațiile care au devenit sinonime cu conținutul video. Este o resursă zilnică de fun, muzică sau de chestii serioase, precum tutoriale sau podcast-uri. Însă există momente în care YouTube nu funcționează pe telefonul cu Android. Iată câteva metode p…