Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni

Deși grupurile de WhatsApp sunt locuri excelente pentru a conversa cu familia, cu prietenii sau cu colegii, situația se poate schimba rapid. Pot deveni locuri toxice, în care membrii pot fi abuzați sau discuțiile se pot îndrepta spre subiecte nu tocmai plăcute.

Câteodată, chiar și ieșirea de pe un grup de WhatsApp poate fi interpretată în diferite feluri, unele nu tocmai plăcute. Mai mult, ieșirea lasă o notificare vizibilă pentru membrii grupului. Pentru a te feri de astfel de situații, iată cum poți ieși de pe grupurile de WhatsApp fără să știe nimeni.

Schimbă numărul de telefon asociat contului de WhatsApp

Pentru acest lucru, îți trebuie o cartelă SIM cu număr nouă. Schimbarea numărului de telefon de pe WhatsApp este foarte simplă de făcut. Înainte de a urma pașii, șterge memoria cache din setările telefonului astfel:

 • Mergi la Settings – Apps.
 • Mergi la WhatsApp.
 • Apasă Clear Data și Clear Cache.

Apoi schimbă numărul de telefon din aplicația WhatsApp. În grupul pe care îl părăsești va rămâne doar vechiul număr de telefon.

Dacă vrei, însă, să păstrezi vechiul număr de telefon, trebuie să apelezi la un truc. După ce ai urmat pașii de mai sus, pune SIM-ul cu vechiul număr în telefon și loghează-te pe WhatsApp. În acest fel ai părăsit grupul însă nimeni nu a aflat.

Trece notificările pe mute și apoi arhivează grupul

Dacă nu vrei să schimbi numărul de telefon, iar metoda de mai sus ți se pare complicată, poți apela la ceva mai simplu. Acest lucru implică doar trecerea pe silențios a grupurilor sau a conversațiilor individuale pe WhatsApp. Pur și simplu va trebui să ignori faptul că atunci când intri în WhatsApp grupul va avea foarte multe notificări necitite.

O altă metodă, care va fi disponibilă în curând în aplicația oficială WhatsApp este ascunderea acestor conversații prin arhivarea lor. Momentan este în versiunea Beta, însă va fi distribuită tuturor utilizatorilor.

Schimbă numele și poza de profil

Pentru a părăsi un grup de WhatsApp și pentru a-i putea împiedica pe alții să te adauge în același grup, urmează acești pași:

 • Schimbă-ți numele în aplicația WhatsApp.
 • Schimbă-ți poza de profil.
 • Mergi în grupul problemă și apoi părăsește-l.
 • Schimbă înapoi numele și poza de profil.

În acest fel, membrilor grupului le va apărea ca și cum altcineva a părăsit grupul. Ai grijă, însă, pentru că această metodă funcționează la grupurile cu mulți membri. La cele cu câțiva useri, cineva se va prinde că cel ce a plecat, de fapt, ai fost tu.

Nu uita, în cele din urmă este mai bine să îți asumi părăsirea unui grup toxic decât să rămâi acolo și să suferi.

 1. WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger

  WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare care, pe lângă mesajele text, are foarte multe funcții integrate, precum apeluri audio și video sau transfer de fișiere. Grupurile de WhatsApp sunt locuri excelente în care poți vorbi cu oameni cu care împărtășești aceleași interese.

Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni
Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni

Deși grupurile de WhatsApp sunt locuri excelente pentru a conversa cu familia, cu prietenii sau cu colegii, situația se poate schimba rapid. Pot deveni locuri toxice, în care membrii pot fi abuzați sau discuțiile se pot îndrepta spre subiecte nu tocmai plăcute. Câteodată, chi…

Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde
Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde

WhatsApp a lansat o nouă opțiune la care a lucrat mai bine de doi ani:  arhivarea permanentă a mesajelor. Momentan această funcție nouă se găsește doar în WhatsApp Beta, aplicația de test. Noua funcție are rolul de a clasa și de a trece pe silent toate conversațiile pe care l…

Ce e de făcut când YouTube nu merge pe telefonul cu Android
Ce e de făcut când YouTube nu merge pe telefonul cu Android

YouTube este una dintre aplicațiile care au devenit sinonime cu conținutul video. Este o resursă zilnică de fun, muzică sau de chestii serioase, precum tutoriale sau podcast-uri. Însă există momente în care YouTube nu funcționează pe telefonul cu Android. Iată câteva metode p…