Cele mai bune launchere cu care să ascunzi aplicații pe Android

Abilitatea sistemului de operare Android de a fi personalizat este una dintre caracteristicile care au transformat acest tip de telefoane în lider de piață. Tot ce se întâmplă pe telefonul tău este unic și adaptat nevoilor tale.

Pentru o mai bună personalizare a sistemului de operare, ai nevoie de aplicații lansatoare pentru Android, sau launchere. Acestea îți permit să schimbi setările ecranului principal al telefonului, precum și alte funcții și să accesezi mai multe opțiuni. Deși Android are un launcher preinstalat, acesta nu va performa niciodată precum unul third party. Iată o listă cu cele mai bune launchere Android cu care poți ascunde aplicații.

  1. POCO Launcher

    POCO Launcher

    POCO Launcher este un lansator pentru Android dezvoltat de Xiaomi. Compatibil cu majoritatea telefoanelor Android, POCO Launcher te ajută să grupezi aplicațiile, să creezi iconițe pentru aplicații sau să cureți homescreen-ul, toate în mod rapid. Ca să ascunzi o aplicație, fă pinch in („ciupește” ecranul), apasă pe More și apoi bifează Hide app icons. Pentru a le accesa, în homescreen trebuie să dai swipe dreapta de două ori, din marginea ecranului.

  2. Evie Launcher

    Evie Launcher

    Evie Launcher este un launcher care te ajută să îmbunătățești performanțele telefonului Android. Creează foldere, schimbă dimensiunile iconițelor, redenumește aplicațiile sau beneficiază de navigare rapidă. Ascunde aplicații apăsând lung pe homescreen iar apoi mergi la Settings. Apasă Hide apps și apoi selectează aplicațiile ce trebuie ascunse. Ca să vezi aceste aplicații, trebuie să repeți procedura și să le deselectezi.

  3. Microsoft Launcher

    Microsoft Launcher

    Microsoft Launcher îți oferă acces rapid la informațiile esențiale de pe telefon, precum și la asistentul virtual Cortana. Aplicație excelentă pentru personalizarea telefonului, aceasta va oferi un aspect elegant și îngrijit.

  4. Lawnchair 2

    Lawnchair 2

    Lawnchair 2 este un launcher care aduce cu sine tema principală Google Pixel. Schimbă mărimea pictogramelor, aplică skin-uri adaptive pentru acestea sau înlocuiește-le cu totul. Pentru a folosi la maximum capacitatea telefonului, are o integrare perfectă cu Google Assistant.

  5. Nova Launcher

    Nova Launcher

    Nova Launcher este un launcher pentru Android care se bazează pe capacitatea excelentă de personalizare a sistemului de operare. Poți schimba pictograme, așezarea acestora, animațiile sau compoziția temelor. De asemenea, poți găsi ușor aplicațiile ascunse din memoria telefonului.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…