Cum găsești aplicațiile ascunse pe telefonul cu Android

Faptul că telefonul cu Android are foarte multe posibilități de personalizare este considerat un avantaj major. Însă, pe lângă acest lucru, există situații în care acest lucru poate constitui un dezavantaj sau chiar un risc.

Pe Android există posibilitatea ca anumite aplicații să fie instalate și apoi ascunse, lăsate să ruleze în background fără ca tu să știi. Este cazul aplicațiilor Android pentru urmărirea telefonului sau a celor ce conțin spyware. Iată câteva metode pentru a le identifica.

Găsește aplicațiile ascunse din meniu

Pentru a găsi aplicațiile ascunse în App Drawer, trebuie să urmezi acești pași:

  • Intră în meniul de aplicații – App Drawer.
  • Apasă pe cele trei puncte din dreapta barei de căutare.
  • Apasă Home Screen Settings.
  • Apasă Hide Apps.
  • În următorul ecran, orice aplicație care este bifată, este ascunsă. Debifeaz-o pentru a fi prezentă în App Drawer.

Nu uita că poți să redenumești orice aplicație, și atunci găsirea ei va fi mult mai grea.

Găsește aplicațiile ascunse în setările telefonului

Un alt loc în care poți găsi aplicațiile ascunse sunt setările telefonului. Mergi la Settings – Apps, apasă săgeata de sus și selectează All.

Aici vei găsi toate aplicațiile active și inactive de pe telefonul tău. Vor fi incluse și cele ce țin de funcționarea corectă a sistemului Android, așa că nu trebuie să te sperii dacă vei găsi astfel de aplicații.

Aplicații ascunse mai pot fi găsite grupate în foldere, în Home Screen sau în App Drawer. Iconița acestora îți va arăta doar patru-șase aplicații, însă înăuntru poți avea surpriza să găsești mai multe, uneori întinse pe mai multe pagini. Găsești aici un tutorial despre cum se creează un folder pe Android.

Nu uita, securitatea datelor din telefon este o măsură prin care te protejezi și îi protejezi pe cei apropiați ție.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să dai un share!

Cum găsești aplicațiile ascunse pe telefonul cu Android
Cum găsești aplicațiile ascunse pe telefonul cu Android

Faptul că telefonul cu Android are foarte multe posibilități de personalizare este considerat un avantaj major. Însă, pe lângă acest lucru, există situații în care acest lucru poate constitui un dezavantaj sau chiar un risc. Pe Android există posibilitatea ca anumite aplicați…

Cum schimbi viteza videoclipurilor pe TikTok
Cum schimbi viteza videoclipurilor pe TikTok

Pe TikTok, rețeta succesului este concizia. În mod ideal, trebuie să îți transmiți ideile într-un interval de 15-60 secunde, pentru ca cel ce îți urmărește conținutul să nu se plictisească. Ce faci, însă, când ai „timpi morți”? Ei bine, ca și în alte zone de conținut media-vi…

Cum să îți schimbi vocea în mesajele audio de pe WhatsApp
Cum să îți schimbi vocea în mesajele audio de pe WhatsApp

Vrei să joci o farsă prietenilor tăi și să îți schimbi vocea în mesajele audio trimise pe WhatsApp? Sau pur și simplu vrei să te distrezi atunci și să înregistrezi memo-uri audio într-o voce haioasă? Ei bine, acum poți face acest lucru cu ajutorul unor aplicații. WhatsApp est…