Trei lucruri de care să ții cont înainte de a șterge un mesaj pe WhatsApp

WhatsApp a introdus, la finalul anului 2017, opțiunea de a șterge mesajele trimise. Era o cerere mai veche a utilizatorilor, foarte necesară atunci când ai trimis un mesaj cui nu trebuia sau ai scris ceva greșit.

Deși aplicația este una dintre cele mai utilizate din categoria celor de mesagerie, sunt totuși aspecte care ne scapă atunci când o folosim. Iată, așadar, lucrurile de care să ții cont atunci când ștergi mesaje de pe WhatsApp.

Ai la dispoziție 60 de minute pentru a șterge mesajul

Inițial, limita de timp pentru a șterge un mesaj pe WhatsApp era de 7 minute. Ulterior, la cererea utilizatorilor, această limită a fost ridicată la 60 de minute.

După această perioadă, nu mai poți șterge mesajul astfel încât să nu rămână în conversațiile celorlalți participanți, ci îl poți șterge doar pentru tine. Dacă ai depășit 60 de minute, mesajul text, audio, video sau orice ai trimis va rămâne în telefoanele celorlalți participanți la conversație.

Ștergerea mesajului nu funcționează pe versiunile vechi ale WhatsApp

Dacă dorești să ștergi permanent un mesaj, pentru toți participanții la conversație, trebuie să știi că acest lucru se va întâmpla doar la cei care au versiuni recente și/sau aduse la zi ale aplicației WhatsApp pentru Android.

În cazul în care unul dintre participanți are o versiune veche, mesajele care ajung la acesta nu vor fi șterse.

Există aplicații prin care poți vedea mesajele șterse

Deși nu sunt foarte cunoscute, există și aplicații care pot arăta conținutul mesajelor șterse. Dacă cineva vrea să vadă ce ai trimis, va reuși să facă asta. De aceea, este bine să fii atent ce și mai ales cui trimiți.

Mai trebuie să ții cont de faptul că, dacă cel căruia îi trimiți mesajul este în conversație, va avea timp să vadă mesajul trimis înainte ca tu să îl poți șterge. În plus, WhatsApp nu îți va trimite o notificare prin care te anunță că mesajul a fost șters cu succes.

Tu ce aplicație de mesagerie folosești cel mai mult? Răspunde-ne într-un comentariu!

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de mesagerie deținută de către Facebook. Prin aceasta poți trimite mesaje text, audio, imagini, videoclipuri sau documente. De asemenea, poți efectua apeluri de voce sau video. Grupurile WhatsApp fac posibilă convorbirea între mai multe persoane și pot aduna până la 256 de membri.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…