WhatsApp fără conexiune la internet. Trimite mesaje fără conexiune la internet pe Android

WhastApp este una dintre cele mai folosite aplicații de mesagerie pentru Android, pe de o parte datorită faptului că este gratuită și de cealaltă parte, este foarte ușor de folosit.

De asemenea, oferă foarte multe funcții care creează o comunicare practică, datorită faptului că poți partaja fișiere, poze și înregistrări audio dar și a apelurilor video și distractivă, cu emoticoane și abțibilduri haioase.

Totuși, pentru a folosi WhatsApp ai nevoie de internet, fie WiFi, fie date mobile. Cel puțin până acum, deoarece am găsit o metodă de a folosi WhatsApp fără internet. Este vorba de o aplicație, Yoga VPN, pe care o instalezi simplu, fără să rutezi telefonul.

Cum folosești WhatsApp pentru Android când nu ai conexiune la internet

Sunt situații de urgență în care trebuie să trimiți un mesaj dar nu poți din cauza lipsei de semnal. Chiar și în mijlocul Bucureștiului poți să rămâi fără el, iar la țară situația este mult mai crâncenă. În aceste momente, te poate ajuta aplicația pentru Android Yoga VPN. Iată cum o folosești.

Primele setări le faci din telefonul Android, după cum urmează:

  • Intră în Setări
  • Selectează meniul Conexiuni
  • Selectează Nume puncte de acces și verifică dacă numele operatorului de telefonie mobilă este introdus corect

Următorul pas este să instalezi aplicația Yoga VPN. Linkul îl vei găsi la finalul articolului.

După ce ai instalat aplicația trebuie să dezactivezi conexiunea la Wi-Fi și să activezi datele mobile.

Apoi, după ce ai deschis aplicația, apasă pe Go

Trebuie să selectezi aplicația WhatsApp de pe ecranul următor și așteaptă ca VPN-ul să se conecteze

Atunci când conexiunea este stabilită vei primi o notificare cu o cheiță în meniul de notificări.

Aceasta este cea mai bună modalitate de a folosi WhatsApp când nu ai conexiune la internet pe telefonul cu Android. Tu ce metodă folosești? Spune-ne în comentarii.

  1. Yoga VPN - Free Unlimited & Secure Proxy & Unblock

    Yoga VPN – Free Unlimited & Secure Proxy & Unblock

    Yoga VPN este o aplicație de Android care îți oferă posibilitatea de a te conecta la rețele viruale private din jurul lumii gratis. Poți să urmărești Netflix și YouTube, poți să asculți muzică și să folosești WhatsApp, Facebook și Instagram, atunci când nu ai conexiune la internet.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…