Cele mai bune aplicații Android cu stickere pentru WhatsApp din 2020

WhatsApp este o aplicație de chat foarte populară și, de asemenea foarte complexă. Cu ea beneficiezi de unul dintre cele mai bune servicii de transfer de fișiere, sharing sau grupuri de discuție.

Imensa popularitate a WhatsApp a dus la dezvoltarea a unui număr foarte mare de aplicații conexe, cele mai multe dintre ele de la creatori independenți, care fac experiența utilizatorilor mult mai plăcută. Stickerele, prezente inițial în aplicații precum Messenger sau Instagram, au fost integrate și în WhatsApp.

Aceste imagini sunt mai dinamice și mult mai pline de înțeles decât emojiurile, cel care le utilizează putând transmite mesaje mult mai complexe. Exprimarea online, fiind dependentă 100% de elementul vizual, a plasat stickerele în topul preferințelor utilizatorilor, iar WhatsApp nu face excepție.

Iată, așadar, cele mai bune aplicații cu stickere pentru WhatsApp din 2020.

  1. Wemoji - WhatsApp Sticker Maker

    Wemoji – WhatsApp Sticker Maker

    Wemoji – WhatsApp Sticker Maker este propriul tău creator de stickere pentru WhatsApp. Adaugă poze, texte sau alte stickere, crează-ți stilul personal și salvează-ți creațiile pentru a le putea împărtăși prietenilor.

  2. Christmas Stickers (WAStickerApps)

    Christmas Stickers (WAStickerApps)

    Christmas Stickers (WAStickerApps) este o aplicație pe care este bine să o ai în telefon. Se apropie Crăciunul și tu poți trimite prietenilor sau poți răspunde cu un sticker celor care te bombardează cu mesaje pline de Naștere, bucurie, pace și bunătăți de porc.

  3. Lovely Valentines Stickers

    Lovely Valentines Stickers

    Lovely Valentines Stickers nu este doar pentru 14 februarie, Sf. Valentin. Dacă ești îndrăgostit, această aplicație Android cu stickere tematice legate de dragoste este utilă tot timpul anului. Exprimă-ți iubirea nu doar în cuvinte, ci și trimițând un sticker care arată ceea ce simți.

  4. Sticker maker

    Sticker maker

    Sticker Maker te ajută să creezi un autocolant pentru WhatsApp din fotografiile personale. Selectează un nume, adaugă stickere pe care le decupezi pe loc, cu degetul, și apoi publică-ți creația. Atenție! Pentru ca aplicația să funcționeze trebuie să ai instalat ultimul update.

  5. Stickify - Explore Sticker Packs | WAStickerApps

    Stickify – Explore Sticker Packs | WAStickerApps

    Stickify – Explore Sticker Packs | WAStickerApps este o colecție impresionantă de stickere, care cu siguranță va satisface toate gusturile în această materie. Poți crea propriile stickere, poți trimite pachete cu acestea prietenilor și le poți încărca pe platforma noastră. Atenție, dacă stickerele dispar, aplicația trebuie scoasă din lista pentru optimizarea bateriei.

Cum adaugi un buton de contact pe Instagram
Cum adaugi un buton de contact pe Instagram

Instagram îți oferă o nouă funcție prin care simplifici modul în care urmăritorii și potențialii clienți iau legătura cu tine prin social media. Aceasta este butonul dedicat pentru contact. Se prezintă sub formă de call to action, precum „call”, „email”…

Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp
Cum să trimiți un mesaj către mai multe contacte pe WhatsApp

WhatsApp este, fără îndoială, cea mai populară aplicație de mesagerie instant din lume. Utilizatorii se bazează pe ea pentru a rămâne în legătură cu prietenii și familia. Cu creșterea continuă a popularității WhatsApp, platforma deținută de Facebook este folosită pe scară lar…

Cum descarci audio de pe Instagram
Cum descarci audio de pe Instagram

Instagram este o sursă nesfârșită de inspirație și conținut creativ, inclusiv clipuri audio pe care ai putea dori să le folosești în propriile tale proiecte video. Chiar dacă Instagram nu oferă o opțiune directă pentru descărcarea audio-urilor din Reels, există câteva metode …

Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?
Ce este TikTok Shop și cum să-l folosești?

TikTok Shop urmărește să transforme modul în care facem cumpărături online, combinând shopping-ul cu social media. Funcția poate ajuta la rămânerea la curent cu ultimele tendințe în modă, frumusețe și altele, dar vine și cu anumite riscuri. TikTok Shop este o platformă integr…

Cum afli cine ți-a văzut clipul pe Instagram
Cum afli cine ți-a văzut clipul pe Instagram

Ești curios să afli dacă poți vedea cine îți urmărește videoclipurile pe Instagram sau te întrebi dacă creatorii pot afla când le vizualizezi creațiile? Ei bine, în acest ghid vom explora opțiunile disponibile pe Instagram pentru a înțelege mai bine cine interacționează cu vi…