Cele mai bune aplicații Android cu stickere pentru WhatsApp din 2020

WhatsApp este o aplicație de chat foarte populară și, de asemenea foarte complexă. Cu ea beneficiezi de unul dintre cele mai bune servicii de transfer de fișiere, sharing sau grupuri de discuție.

Imensa popularitate a WhatsApp a dus la dezvoltarea a unui număr foarte mare de aplicații conexe, cele mai multe dintre ele de la creatori independenți, care fac experiența utilizatorilor mult mai plăcută. Stickerele, prezente inițial în aplicații precum Messenger sau Instagram, au fost integrate și în WhatsApp.

Aceste imagini sunt mai dinamice și mult mai pline de înțeles decât emojiurile, cel care le utilizează putând transmite mesaje mult mai complexe. Exprimarea online, fiind dependentă 100% de elementul vizual, a plasat stickerele în topul preferințelor utilizatorilor, iar WhatsApp nu face excepție.

Iată, așadar, cele mai bune aplicații cu stickere pentru WhatsApp din 2020.

  1. Wemoji - WhatsApp Sticker Maker

    Wemoji – WhatsApp Sticker Maker

    Wemoji – WhatsApp Sticker Maker este propriul tău creator de stickere pentru WhatsApp. Adaugă poze, texte sau alte stickere, crează-ți stilul personal și salvează-ți creațiile pentru a le putea împărtăși prietenilor.

  2. Christmas Stickers (WAStickerApps)

    Christmas Stickers (WAStickerApps)

    Christmas Stickers (WAStickerApps) este o aplicație pe care este bine să o ai în telefon. Se apropie Crăciunul și tu poți trimite prietenilor sau poți răspunde cu un sticker celor care te bombardează cu mesaje pline de Naștere, bucurie, pace și bunătăți de porc.

  3. Lovely Valentines Stickers

    Lovely Valentines Stickers

    Lovely Valentines Stickers nu este doar pentru 14 februarie, Sf. Valentin. Dacă ești îndrăgostit, această aplicație Android cu stickere tematice legate de dragoste este utilă tot timpul anului. Exprimă-ți iubirea nu doar în cuvinte, ci și trimițând un sticker care arată ceea ce simți.

  4. Sticker maker

    Sticker maker

    Sticker Maker te ajută să creezi un autocolant pentru WhatsApp din fotografiile personale. Selectează un nume, adaugă stickere pe care le decupezi pe loc, cu degetul, și apoi publică-ți creația. Atenție! Pentru ca aplicația să funcționeze trebuie să ai instalat ultimul update.

  5. Stickify - Explore Sticker Packs | WAStickerApps

    Stickify – Explore Sticker Packs | WAStickerApps

    Stickify – Explore Sticker Packs | WAStickerApps este o colecție impresionantă de stickere, care cu siguranță va satisface toate gusturile în această materie. Poți crea propriile stickere, poți trimite pachete cu acestea prietenilor și le poți încărca pe platforma noastră. Atenție, dacă stickerele dispar, aplicația trebuie scoasă din lista pentru optimizarea bateriei.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…