Cum dezactivezi notificările Facebook pe Android

Notificările pe care le primești zilnic pot dăuna liniștii tale. Mail, WhatsApp, Twitter, Facebook, LinkedIn sau Instagram trimit zeci de notificări zilnic. Ceea ce te poate obosi extraordinar de mult pe termen lung. Din acest motiv este important să știi cum să dezactivezi notificările pentru diverse aplicații.

Facebook este una din aplicațiile care are notificări foarte diverse. Nu numai că te anunță atunci când un prieten a postat ceva, dar dacă nu dezactivezi conversațiile, afli cine și când comentează ceva nou. Dacă nu mai vrei să deranjat de toate update-urile de pe grupurile din care faci parte, de știri și nici de comentariile prietenilor tăi, iată cum dezactivezi notificările Facebook de pe telefonul tău cu Android.

Cum dezactivezi notificările din aplicația de Facebook

Facebook îți permite să dezactivezi notificările chiar din aplicație. Și este foarte simplu să faci acest lucru. Iată cum dezactivezi notificările aplicației Facebook pentru Android.

Deschide aplicația și selectează liniile orizontale din colțul dreapta-sus.

În josul paginii vei găsi „Setări și confidențialitate”, deschide ecranul și selectează „Setări

Apasă Setări și caută în josul paginii „Setările notificărilor

Pe noua pagină „Setări pentru notificări”, ai mai multe opțiuni de oprire a notificărilor. Pe de o parte poți să apeși „Oprește notificările push”, care va opri toate notificările pentru o anumită perioadă de timp, între 15 minute și 8 ore.

Însă, mai poți opta pentru a opri notificările pentru comentarii sau pentru etichete, cereri de prietenie și altele. Acestea se fac manual, apăsând pe fiecare opțiune în parte.

 

Cum dezactivezi notificările Facebook din setările telefonului cu Android

Poți să dezactivezi notificările de la orice aplicație, inclusiv Facebook, din Setările telefonului mobil. Pașii sunt simplu de urmat. Iată care sunt aceștia.

Intră în meniul „Setări” și selectează „Aplicații

Selectează Facebook

Apasă pe „Notificări

Selectează „Blocare

Este foarte simplu să îți recâștigi liniștea dezactivând notificările Facebook pentru Android.

Tu ai dezactivat notificările Facebook pe telefonul mobil? Spune-ne de ce în comentarii!

  1. Facebook

    Facebook

    Facebook este aplicația rețelei de sociale cu același nume. Prin intermediul ei poți să uploadezi poze, să îți schimbi statusul, sa împarți păreri cu prietenii și informații utile, să verifici conținutul împărtășit de prietenii tăi și să urmărești anumite pagini.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…