Alternative la aplicațiile Google pentru telefoanele Huawei
Deși Google oprește suportul pentru Huawei, există foarte multe aplicații care le pot înlocui pe cele native din Android.
Google a anunțat că va sista legăturile cu Huawei în virtutea embargoului impus de către Statele Unite ale Americii asupra companiilor chineze, dar asta nu înseamnă că telefoanele cu Android produse de chinezi vor rămâne fără aplicații.
Da, există viață după Google! Telefoanele Huawei vor putea rula, în continuare, sistemul de operare Android în versiune open source. De asemenea, există foarte multe site-uri care stochează aplicații alternative la Gmail, Chrome, Google Maps sau Google Calendar deci nu vei avea nevoie nici de Google Play.
Cu ce înlocuiești Google Play
Dacă nu ai Google Play instalat pe telefon, asta nu înseamnă că nu există alternative. Android Out: The Best Apps este cel mai bun înlocuitor pentru Google Play. Aceasta îți sugerează care sunt cele mai bune aplicații pentru telefonul tău, în cazul acesta open source dar îți aduce și ultimele știri despre aplicațiile Android și tutoriale utile.
Cu ce înlocuiești Gmail
Microsoft Outlook este un organizator de e-mailuri foarte practic. Îl poţi conecta la mai multe adrese de mail. Are funcţii de send/ recieve groups, group email, programare email dar şi altele foarte utile pentru persoanele care folosesc mailul de pe telefon în interes de serviciu.
Cu ce înlocuiești Google Maps
Waze social GPS Maps & Traffic este o aplicaţie de hărţi şi navigare care integrată şi o reţea socială. Astfel, eşti alertat unde este poliţie, accident dar şi dacă sunt alte evenimente în trafic. De asemenea, Waze recalculează ruta şi oferă variante de ocolire când apar ambuteiaje în drumul tău.
Cu ce înlocuiești Google Chrome
Firefox Browser for Android este un browswer foarte popular. Funcţiile Populare ale Chrome, cea de sincronizare şi cea de personalizare a căutărilor sunt oferite şi de FirCu ce înlocuiești Google Calendar
Cu ce înlocuiești Google Calendar
Any.DO este un calendar asemănător cu Google Calendar. Are aceleaşi funcţii dar şi interfaţă în limba română. Any.DO poate fi sinctonizat cu Google Calendar, astfel nu vei pierde nicio programare importantă.
Tu ce alternative la aplicațiile oficiale Google folosești? Scrie-ne mai jos!
Android Out: The Best Apps
Android Out: The Best Apps este un magazin open source care îți sugerează aplicațiile compatibile cu telefonul tău. DE asemenea, aceasta mai are articole, tutoriale pe lângă cele mai bune aplicații care poți să le instalezi pe device-ul tău.
Microsoft Outlook
Aplicația de e-mail foarte utilizată, indiferent de sistemul de operare sau de dispozitivul folosit. Poți seta multiple adrese de mail, memento, perioade do not disturb, calendarul, sincronizarea cu anumite contacte. Are suport pentru multipli furnizori de servicii de e-mail și este disponibilă în mai multe limbi.
Waze social GPS Maps & Traffic
Waze este o aplicație de hărți care oferă informații live despre starea traficului. De asemenea, are ghidaj vocal și suportă comenzile vocale. Aplicația strânge date oferite de utilizatori despre situații din trafic – ambuteiaje, accidente, calamități naturale, starea drumului – și le oferă celorlalți care trec prin aceeași zonă.
Firefox Browser for Android
Firefox este unul dintre cele mai folosite browsere multiplatformă. Îți poți sincroniza marcajele și istoricul căutărilor, suportă multiple setări pentru personalizarea căutărilor și vine de la unul dintre cei mai apreciați dezvoltatori de soft din lume, Mozilla.
Any.DO Listă de activități
Any.DO este o aplicație de tip calendar disponibilă inclusiv în limba română. Te ajută să îți programezi activitățile pe zile și pe ore, să îți setezi memento-uri sau intervale de pauză, să setezi prioritățile task-urilor. De asemenea, Any.DO poate fi sincronizat cu Google Calendar pentru importul tuturor datelor din acesta.