Alternative la aplicațiile Google pentru telefoanele Huawei

Image 1 of Alternative la aplicațiile Google pentru telefoanele Huawei

Deși Google oprește suportul pentru Huawei, există foarte multe aplicații care le pot înlocui pe cele native din Android.

Google a anunțat că va sista legăturile cu Huawei în virtutea embargoului impus de către Statele Unite ale Americii asupra companiilor chineze, dar asta nu înseamnă că telefoanele cu Android produse de chinezi vor rămâne fără aplicații.

Da, există viață după Google! Telefoanele Huawei vor putea rula, în continuare, sistemul de operare Android în versiune open source. De asemenea, există foarte multe site-uri care stochează aplicații alternative la Gmail, Chrome, Google Maps sau Google Calendar deci nu vei avea nevoie nici de Google Play.

Cu ce înlocuiești Google Play

Dacă nu ai Google Play instalat pe telefon, asta nu înseamnă că nu există alternative. Android Out: The Best Apps  este cel mai bun înlocuitor pentru Google Play. Aceasta îți sugerează care sunt cele mai bune aplicații pentru telefonul tău, în cazul acesta open source dar îți aduce și ultimele știri despre aplicațiile Android și tutoriale utile.

Cu ce înlocuiești Gmail

Microsoft Outlook este un organizator de e-mailuri foarte practic. Îl poţi conecta la mai multe adrese de mail. Are funcţii de send/ recieve groups, group email, programare email dar şi altele foarte utile pentru persoanele care folosesc mailul de pe telefon în interes de serviciu.

Cu ce înlocuiești Google Maps

image 3 of Alternative la aplicațiile Google pentru telefoanele Huawei

Waze social GPS Maps & Traffic este o aplicaţie de hărţi şi navigare care integrată şi o reţea socială. Astfel, eşti alertat unde este poliţie, accident dar şi dacă sunt alte evenimente în trafic. De asemenea, Waze recalculează ruta şi oferă variante de ocolire când apar ambuteiaje în drumul tău.

Cu ce înlocuiești Google Chrome

Firefox Browser for Android este un browswer foarte popular. Funcţiile Populare ale Chrome, cea de sincronizare şi cea de personalizare a căutărilor sunt oferite şi de FirCu ce înlocuiești Google Calendar

Cu ce înlocuiești Google Calendar

Any.DO este un calendar asemănător cu Google Calendar. Are aceleaşi funcţii dar şi interfaţă în limba română. Any.DO poate fi sinctonizat cu Google Calendar, astfel nu vei pierde nicio programare importantă.

Tu ce alternative la aplicațiile oficiale Google folosești? Scrie-ne mai jos!

  1. Android Out: The Best Apps

    Android Out: The Best Apps

    Android Out: The Best Apps este un magazin open source care îți sugerează aplicațiile compatibile cu telefonul tău. DE asemenea, aceasta mai are articole, tutoriale pe lângă cele mai bune aplicații care poți să le instalezi pe device-ul tău.

  2. Microsoft Outlook

    Microsoft Outlook

    Aplicația de e-mail foarte utilizată, indiferent de sistemul de operare sau de dispozitivul folosit. Poți seta multiple adrese de mail, memento, perioade do not disturb, calendarul, sincronizarea cu anumite contacte. Are suport pentru multipli furnizori de servicii de e-mail și este disponibilă în mai multe limbi.

  3. Waze social GPS Maps & Traffic

    Waze social GPS Maps & Traffic

    Waze este o aplicație de hărți care oferă informații live despre starea traficului. De asemenea, are ghidaj vocal și suportă comenzile vocale. Aplicația strânge date oferite de utilizatori despre situații din trafic – ambuteiaje, accidente, calamități naturale, starea drumului – și le oferă celorlalți care trec prin aceeași zonă.

  4. Firefox Browser for Android

    Firefox Browser for Android

    Firefox este unul dintre cele mai folosite browsere multiplatformă. Îți poți sincroniza marcajele și istoricul căutărilor, suportă multiple setări pentru personalizarea căutărilor și vine de la unul dintre cei mai apreciați dezvoltatori de soft din lume, Mozilla.

  5. Any.DO Listă de activități

    Any.DO Listă de activități

    Any.DO este o aplicație de tip calendar disponibilă inclusiv în limba română. Te ajută să îți programezi activitățile pe zile și pe ore, să îți setezi memento-uri  sau intervale de pauză, să setezi prioritățile task-urilor. De asemenea, Any.DO poate fi sincronizat cu Google Calendar pentru importul tuturor datelor din acesta.

Cum să adaugi muzică profilului de Instagram
Cum să adaugi muzică profilului de Instagram

Instagram a lansat o nouă funcție care îți permite să adaugi o piesă preferată direct în profilul tău! Dacă ți-e dor de zilele MySpace și HI5, în care muzica era o parte integrantă a profilului, acum poți readuce puțin din acel vibe și pe Instagram. Vrei să știi cum să faci a…

Cum schimbi parola pe Telegram: securizează-ți contul
Cum schimbi parola pe Telegram: securizează-ți contul

Telegram este o aplicație populară pentru mesagerie, dar pentru a te asigura că rămâi în siguranță, este important să îți actualizezi parola periodic. În acest ghid, vei învăța cum să schimbi parola pe Telegram și să-ți protejezi contul împotriva accesului neautorizat. De ce …

Cum să faci TikTok sigur pentru copii
Cum să faci TikTok sigur pentru copii

TikTok este rețeaua de socializare care a cucerit lumea, inclusiv pe cei mai mici membri ai familiei tale! Cu toate acestea, dacă ești părinte, probabil că te întrebi cum poți face această aplicație sigură pentru copilul tău, fără să-i furi bucuria de a explora și de a se exp…

Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas
Cum cumperi coins pe TikTok, pas cu pas

TikTok este o platformă gratuită unde poți încărca și viziona videoclipuri scurte, poți face live și poți întâlni oameni cu aceleași interese. Deși este gratuită, aplicația are propria sa monedă virtuală, cunoscută sub numele de TikTok Coins. Aceste monede pot fi folosite pen…