Cele mai bune 5 aplicații de email pe care le poți folosi pe Android: Blue Mail, K-9 Mail

Imagine de la Cele mai bune 5 aplicații de email pe care le poți folosi pe Android: Blue Mail, K-9 Mail

Email-ul este una dintre cele mai vechi și mai importante forme de comunicare online. Este un serviciu folosit de mulți dintre noi în fiecare zi. Există o tonă de servicii și aplicații de email pentru dispozitivele Android. Pe unele poți folosi un singur cont, precum Gmail, Outlook sau Yahoo.

Dacă cauți ceva nou, astăzi îți vom prezenta o listă cu cele mai bune aplicații de email pentru dispozitivul tău Android!

  1. Blue Mail - Email Mailbox

    Blue Mail – Email Mailbox

    Blue Mail este o aplicație funcțională, care permite utilizatorului să gestioneze mai multe conturi de e-mail dintr-un singur loc. Suportă conturi Gmail, Yahoo, Outlook, AOL, iCloud, Office365, Hotmail și Live, printre altele.

  2. Inbox by Gmail

    Inbox by Gmail

    Aplicația The Inbox a fost creată de echipa de Gmail, și promite să reinventeze modul în care folosim și comunicăm prin intermediul e-mail-ului, cu mult mai multe caracteristici și concepte inovatoare. Vizualizarea e-mailurilor este mai organizată și intuitivă și implementează diverse alte funcții.

  3. Microsoft Outlook

    Microsoft Outlook

    Aplicaţia îţi permite să gestionezi contul tău de e-mail Microsoft Outlook, pentru a citi, trimite şi răspunde la e-mail-urile pe care le primeşti. Vei primi notificări instantanee când primeşti un e-mail şi îţi poţi gestiona mai multe conturi simultan.

  4. K-9 Mail

    K-9 Mail

    Este un client de e-mail care îţi permite să gestionezi mai multe conturi de pe aceeaşi interfaţă, fiind o sursă deschisă unde utilizatorii pot adăuga funcţii care sunt din ce în ce practice. Suportă toate conturile, atât de POP3 şi IMAP, cât şi de Exchange 2003/2007.

  5. myMail—Free Email Application

    myMail—Free Email Application

    Aceasta este o aplicaţie care combină toate conturile de e-mail într-o singură interfaţă. Funcţionează cu Gmail, Yahoo!, AOL, Outlook şi icloud. Ai posibilitatea de a primi notificări instantanee de mesaje noi, chiar şi atunci când serviciul de e-mail nu acceptă această funcţionalitate.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…