Cele mai bune aplicații de navigare și GPS offline pentru Android

Imagine 2 de la Cele mai bune aplicații de navigare și GPS offline pentru Android

Există o mulțime de aplicații de navigare și aplicații GPS disponibile în Play Store, dar nu toate au aceleași caracteristici. Așadar, astăzi îți vom prezenta o listă cu cele mai bune dintre aceste aplicații care vor funcționa la fel de bine offline precum și online.

  1. Hărţi

    Hărţi

    Google Maps este cel mai simplu mod de a găsi hărţi, străzi şi adrese, fiind la fel de eficientă precum versiunea de browser. Google Maps folosește recunoaşterea vocii şi GPS Navigator şi îţi permite să creezi propriile rute. Este compatibil cu Street View, Latitute, Buzz şi Places.

  2. CoPilot GPS - Navigation App

    CoPilot GPS – Navigation App

    GPS CoPilot calculează rute și indică punctele de interes pe hărțile diferitelor țări. Toate hărţile 2D şi 3D pot fi accesate online, iar aplicaţia oferă, până la trei opţiuni de traseu, mii de puncte de interes, conţinut util (Yelp, Wikipedia) şi permite schimbul de informaţii pe reţelele sociale.

  3. GPS Navigation & Maps Sygic

    GPS Navigation & Maps Sygic

    Sygic: GPS Navigation îți va permite să-ți utilizezi dispozitivul mobil pentru a putea localiza anumite adrese. Hărțile funcționează fără o conexiune la internet, oferă navigare prin comandă vocală, rute alternative, indică limita de viteză, și avertizează în legătură cu radarele.

  4. MapFactor: GPS Navigation

    MapFactor: GPS Navigation

    MapFactor: GPS Navigation este un navigator GPS, care oferă navigare vocală, afișează hărți în 2D și 3D, prezintă puncte de interes, coduri poștale și prezintă alerte în modul online. În plus, nu trebuie să modifici harta atunci când traversezi o graniță.

  5. HERE

    HERE

    Îţi permite să descarci şi să salvezi hărţi în memoria dispozitivului pe care le poți utiliza oriunde în lume, fără conexiune la Internet. Are hărţi de descărcat din peste 100 de ţări, și în plus oferă informaţii cu privire la transportul în comun în mai mult de 40 de ţări diferite.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…