Top 5 cele mai bune aplicații pentru gestionarea parolelor pe Android

Imagine de la Top 5 cele mai bune aplicații pentru gestionarea parolelor pe Android

În ziua de astăzi avem multiple conturi și multiple parole corespunzătoare. Toate acestea te pot face confuz și uneori uităm unele parole folosite. Din fericire, există câteva aplicații uimitoare Android care te pot ajuta să nu mai uiți vreodată parolele.

Dă o privire peste lista noastă și alege aplicația potrivită pentru tine.

  1. LastPass Password Mgr Premium*

    LastPass Password Mgr Premium*

    Un manager de parole, care îţi permite să gestionezi toate conturile şi parolele, astfel încât să poţi naviga online, fără a fi nevoie să le introduci din nou şi din nou, de fiecare dată când accesezi un site. Toate sunt protejate de o altă parolă.

  2. Dashlane Password Manager

    Dashlane Password Manager

    Dashlane este un manager grozav, gratuit şi parolat, dar şi un portofel digital, extrem de securizat pentru Android. Îmagazinează ID-urile tale, cărţile de credit şi alte date personale, care vor fi folosite în mod automat pentru a cumpăra de pe fiecare site.

  3. Gestionarul de parole Keeper®

    Gestionarul de parole Keeper®

    Un instrument ideal pentru a proteja parolele și datele sensibile.. Acesta utilizează criptarea puternică pentru a proteja parolele și informațiile confidențiale, generează parole complexe pentru diferite conturi, completează automat parolele și șterge datele în caz de urgență.

  4. 1Password

    1Password

    Aplicaţia îţi permite să creezi o parolă pentru a stoca în siguranţă toate informaţiile importante şi îşi aduce aminte toate parolele, astfel încât să nu întâmpini probleme. Ai posibilitatea să sincronizezi aplicaţia pe mai multe dispozitive, oferind o criptare puternică pentru parolele tale.

  5. SafeInCloud Password Manager

    SafeInCloud Password Manager

    Acesta este un manager de parole, care le memorează pentru tine, astfel încât să nu le uiţi și te ajută să creezi parole mult mai sigure. Aplicaţia stochează parolele criptate în cloud, permiţându-ţi să efectuezi sincronizarea cu diferite browsere şi dispozitive.

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…

Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android
Cele mai bune aplicații de control la distanță pentru Android

Capacitatea de a accesa și controla un computer de la distanță folosind un dispozitiv Android nu este doar o comoditate, ci o necesitate pentru mulți profesioniști și utilizatori obișnuiți. Fie că este vorba de asistență tehnică, accesarea fișierelor de la birou de pe dispozi…

Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram
Cum să descarci mesajele vocale de pe Telegram

Dacă te afli în situația de a dori să descarci mesajele vocale trimise sau primite în Telegram și să le salvezi în altă parte pentru a le asculta ulterior, ești în locul potrivit. Există opțiuni în Telegram Android, dar și în Telegram pentru PC, pentru descărcarea mesajelor v…