Cele mai bune aplicații cu rețete de desert în 2018

image of retete

Pe 7 iulie este aniversată Ziua Internațională a Ciocolatei.

Cu această ocazie, vă prezentăm cele mai bune aplicații cu rețete pentru deserturi. Torturi, checuri, cozonaci și prăjituri, precum și multe sfaturi utile în prepararea unui desert delicios.

 1. Allrecipes Dinner Spinner

  Allrecipes Dinner Spinner

  Aplicația Allrecipes Dinner Spinner conține peste 30 de milioane de rețete culinare. Fiecare utilizator a contribuit cu rețete transmise dintr-o generație în alta. Aici vei putea găsi rețete pentru diferite feluri de mâncare, specifice anumitor țări sau zone.

 2. BigOven: 350,000+ Recipes

  BigOven: 350,000+ Recipes

  Cu mai mult de 350.000 de rețete, aplicația BigOven va fi micul tău ajutor din bucătărie. Poți să te inspiri din alte rețete pentru a personaliza mâncarea după bunul plac sau să urmezi pas cu pas sfaturile oferite, pentru a găti un preparat delicios.

 3. Retete Carte de bucate

  Retete Carte de bucate

  Surprinde-i pe prietenii şi familia ta cu bucate gustoase, pe care le vei pregăti atât zi cu zi, cât şi pentru ocazii speciale. Include reţete din mai multe ţări. Motorul de căutare îţi permite să cauţi reţetele după ingrediente sau nume.

 4. ChefTap Recipe Organizer

  ChefTap Recipe Organizer

  Gătește în fiecare zi un nou fel de mâncare și surprinde-ți apropiații cu prepararea unor deserturi delicioase, pe care nu le-ai mai gătit până acum. Încearcă specialități din diferite colțuri ale lumii și folosește ingrediente unice pentru a da savoare preparatelor.

 5. Cookpad Recipes

  Cookpad Recipes

  Recipe Search este o aplicaţie care îţi va îmbunătăţi repertoriul de reţete, oferindu-ţi mai mult de 150.000 de opţiuni de feluri de mâncare, care pot fi căutate după ingrediente. Include reţete, liste de ingrediente, preparare şi sfaturi de utilizatori.

Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni
Cum ieși de pe un grup de WhatsApp fără să știe nimeni

Deși grupurile de WhatsApp sunt locuri excelente pentru a conversa cu familia, cu prietenii sau cu colegii, situația se poate schimba rapid. Pot deveni locuri toxice, în care membrii pot fi abuzați sau discuțiile se pot îndrepta spre subiecte nu tocmai plăcute. Câteodată, chi…

Cum creezi imagini live pe telefonul cu Android
Cum creezi imagini live pe telefonul cu Android

Imaginile live (live photos) sunt prezente de ceva vreme pe telefoanele cu iOS. Aceste imagini sunt, de fapt, fragmente mici de clipuri video pe care telefonul le salvează înainte și după fiecare fotografie. Atunci când acestea sunt unite, imaginea va arăta mișcarea. Au apăru…

Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde
Cum arhivezi conversațiile de pe WhatsApp pentru a le ascunde

WhatsApp a lansat o nouă opțiune la care a lucrat mai bine de doi ani:  arhivarea permanentă a mesajelor. Momentan această funcție nouă se găsește doar în WhatsApp Beta, aplicația de test. Noua funcție are rolul de a clasa și de a trece pe silent toate conversațiile pe care l…

Cele mai bune alternative la Slack pentru lucru în echipă
Cele mai bune alternative la Slack pentru lucru în echipă

La locul de muncă este esențial ca toată lumea implicată în proiecte să comunice nestingherit. De aceea, este necesar ca orice formă de comunicare să fie extinsă și pe telefonul cu Android. De obicei, se folosește Slack, o aplicație care încorporează, practic, spații virtuale…