Cele mai bune aplicații cu rețete de desert în 2018

image of retete

Pe 7 iulie este aniversată Ziua Internațională a Ciocolatei.

Cu această ocazie, vă prezentăm cele mai bune aplicații cu rețete pentru deserturi. Torturi, checuri, cozonaci și prăjituri, precum și multe sfaturi utile în prepararea unui desert delicios.

 1. Allrecipes Dinner Spinner

  Allrecipes Dinner Spinner

  Aplicația Allrecipes Dinner Spinner conține peste 30 de milioane de rețete culinare. Fiecare utilizator a contribuit cu rețete transmise dintr-o generație în alta. Aici vei putea găsi rețete pentru diferite feluri de mâncare, specifice anumitor țări sau zone.

 2. BigOven: 350,000+ Recipes

  BigOven: 350,000+ Recipes

  Cu mai mult de 350.000 de rețete, aplicația BigOven va fi micul tău ajutor din bucătărie. Poți să te inspiri din alte rețete pentru a personaliza mâncarea după bunul plac sau să urmezi pas cu pas sfaturile oferite, pentru a găti un preparat delicios.

 3. Retete Carte de bucate

  Retete Carte de bucate

  Surprinde-i pe prietenii şi familia ta cu bucate gustoase, pe care le vei pregăti atât zi cu zi, cât şi pentru ocazii speciale. Include reţete din mai multe ţări. Motorul de căutare îţi permite să cauţi reţetele după ingrediente sau nume.

 4. ChefTap Recipe Organizer

  ChefTap Recipe Organizer

  Gătește în fiecare zi un nou fel de mâncare și surprinde-ți apropiații cu prepararea unor deserturi delicioase, pe care nu le-ai mai gătit până acum. Încearcă specialități din diferite colțuri ale lumii și folosește ingrediente unice pentru a da savoare preparatelor.

 5. Cookpad Recipes

  Cookpad Recipes

  Recipe Search este o aplicaţie care îţi va îmbunătăţi repertoriul de reţete, oferindu-ţi mai mult de 150.000 de opţiuni de feluri de mâncare, care pot fi căutate după ingrediente. Include reţete, liste de ingrediente, preparare şi sfaturi de utilizatori.

Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp
Cum schimbi culorile emoji-urilor de pe WhatsApp

Popularitatea WhatsApp este în creștere. Acest lucru se datorează update-urilor consistente, care țin pasul atât cu zona IT, dar și cu cererile utilizatorilor. Ultimul update al WhatsApp include schimbarea culorilor emoji. Dacă te-ai plictisit de vechiul aspect al emoji-urilo…

Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram
Cum descarci și salvezi toate pozele de pe Instagram

Pentru poze și clipuri video, Instagram este rețeaua socială perfectă. Aici ai la dispoziție toate instrumentele necesare pentru editare și publicare. Ce faci, însă, dacă vrei să schimbi sau să îți închizi contul de Instagram, dar nu vrei să pierzi imaginile, story-urile sau …

Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji
Cum reacționezi la mesajele WhatsApp prin emoji

WhatsApp este una dintre cele mai folosite aplicații de chat din întreaga lume. Deși este disponibilă pe cele mai mari platforme mobile, WhatsApp a rămas în urmă cu multe funcționalități și opțiuni. Din fericire, dezvoltatorii se pregătesc să lanseze un nou update pentru apli…

Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android
Cum anulezi salvarea automată a pozelor din Telegram pe Android

Telegram se află în topul celor mai populare aplicații de comunicare pentru Android. Cu ajutorul său poți să faci inclusiv transferuri de fișiere mari, până la 2GB, spre exemplu. Printre funcțiile sale care, totuși, pun niște semne de întrebare, se află salvarea automată a im…