Cele mai bune aplicații cu rețete de desert în 2018

image of retete

Pe 7 iulie este aniversată Ziua Internațională a Ciocolatei.

Cu această ocazie, vă prezentăm cele mai bune aplicații cu rețete pentru deserturi. Torturi, checuri, cozonaci și prăjituri, precum și multe sfaturi utile în prepararea unui desert delicios.

  1. Allrecipes Dinner Spinner

    Allrecipes Dinner Spinner

    Aplicația Allrecipes Dinner Spinner conține peste 30 de milioane de rețete culinare. Fiecare utilizator a contribuit cu rețete transmise dintr-o generație în alta. Aici vei putea găsi rețete pentru diferite feluri de mâncare, specifice anumitor țări sau zone.

  2. BigOven: 350,000+ Recipes

    BigOven: 350,000+ Recipes

    Cu mai mult de 350.000 de rețete, aplicația BigOven va fi micul tău ajutor din bucătărie. Poți să te inspiri din alte rețete pentru a personaliza mâncarea după bunul plac sau să urmezi pas cu pas sfaturile oferite, pentru a găti un preparat delicios.

  3. Retete Carte de bucate

    Retete Carte de bucate

    Surprinde-i pe prietenii şi familia ta cu bucate gustoase, pe care le vei pregăti atât zi cu zi, cât şi pentru ocazii speciale. Include reţete din mai multe ţări. Motorul de căutare îţi permite să cauţi reţetele după ingrediente sau nume.

  4. ChefTap Recipe Organizer

    ChefTap Recipe Organizer

    Gătește în fiecare zi un nou fel de mâncare și surprinde-ți apropiații cu prepararea unor deserturi delicioase, pe care nu le-ai mai gătit până acum. Încearcă specialități din diferite colțuri ale lumii și folosește ingrediente unice pentru a da savoare preparatelor.

  5. Cookpad Recipes

    Cookpad Recipes

    Recipe Search este o aplicaţie care îţi va îmbunătăţi repertoriul de reţete, oferindu-ţi mai mult de 150.000 de opţiuni de feluri de mâncare, care pot fi căutate după ingrediente. Include reţete, liste de ingrediente, preparare şi sfaturi de utilizatori.

Cele mai bune aplicații de cântar digital pentru Android
Cele mai bune aplicații de cântar digital pentru Android

Telefonul cu Android suportă foarte multe aplicații utile în viața de zi cu zi. Acestea te ajută să îți rezolvi task-urile mult mai eficient și îți pun la îndemână instrumente excelente pentru orice situație. Un cântar pentru cantități mici este bun oricând, mai ales când urm…

Cele mai bune aplicații cu rețete de desert în 2018
Cele mai bune aplicații cu rețete de desert în 2018

Pe 7 iulie este aniversată Ziua Internațională a Ciocolatei. Cu această ocazie, vă prezentăm cele mai bune aplicații cu rețete pentru deserturi. Torturi, checuri, cozonaci și prăjituri, precum și multe sfaturi utile în prepararea unui desert delicios. Allrecipes Dinner Spinne…