Top 5 aplicații Android pentru a crea stickere în 2020

Stickerele sunt o metodă bună de a te exprima rapid și eficient. Cu un sticker poți reda o stare de spirit complexă, care ți-ar lua câteva fraze pentru a o pune în cuvinte. Sunt bune atunci când comunici pe grabă sau urmărești mai multe conversații, în același timp.

În schimb, nu găsești de fiecare dată stickerele care să reprezinte exact ceea ce simți sau ceea ce vrei să spui. De aceea, există aplicații prin care îți poți crea, de la zero, un sticker sau un emoji care să se integreze perfect în conversațiile tale de pe WhatsApp. Iată cele mai bune dintre ele.

  1. Wemoji - WhatsApp Sticker Maker

    Wemoji – WhatsApp Sticker Maker

    Wemoji – WhatsApp Sticker Maker este cea mai bună aplicație Android pentru a crea și a edita stickere. Poți edita poze și poți decupa din ele elementele de care ai nevoie, poți adăuga text și poți salva colecții întregi de stickere organizate pe diferite teme.

  2. Creati Emojis Emoticoane Smileys & Stickers

    Creati Emojis Emoticoane Smileys & Stickers

    Creati Emojis Emoticoane Smileys & Stickers este aplicația de care ai nevoie atunci când te-ai săturat de emojiurile sau de stickerele vechi. Le poți plasa inclusiv în Gboard pentru a fi la îndemână tot timpul. Funcționează cu Snapchat, Messenger, Facebook, Instagram sau WhatsApp.

  3. Sticker.ly for WhatsApp

    Sticker.ly for WhatsApp

    Sticker.ly for WhatsApp este o aplicație ce folosește inteligența artificială (AI) pentru a te ajuta să creezi cele mai personalizate și mai complexe stickere pe care le poți exporta în variante pentru WhatsApp sau pentru iMessage. De asemenea, le poți distribui prietenilor tăi pentru ca și aceștia să se bucure de ele.

  4. Personal stickers for WhatsApp

    Personal stickers for WhatsApp

    Personal stickers for WhatsApp te ajută să transformi orice imagine în sticker și să o trimiți în aplicațiile populare de chat. Cu aceasta îți poți transforma colecția întreagă de meme-uri în stickere pe care să le folosești în conversații.

  5. Sticker maker

    Sticker maker

    Sticker maker îți permite să creezi colecții de stickere folosind o editare simplă, cu mâna liberă. De asemenea, le poți partaja cu prietenii sau le poți lăsa la liber, pentru ca toată lumea să le descarce. Ca să le poți integra în WhatsApp, trebuie să ai descărcată ultima versiune a aplicației Android.

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…

Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram
Cum elimini sugestiile de căutare pe Instagram

Instagram este o platformă populară pentru partajarea fotografiilor, videoclipurilor și pentru conectarea cu prietenii. Pe măsură ce folosești Instagram, aplicația colectează date despre preferințele tale și creează sugestii de căutare bazate pe căutările și interacțiunile ta…

Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram
Cum să verifici dacă ai un stalker pe Instagram

Instagram este o modalitate excelentă de a te conecta cu alții și de a împărtăși momente importante din viața ta. Nu este tocmai prietenos cu confidențialitatea, dar acesta este un lucru cu care am ajuns să ne împăcăm, pentru bine sau pentru rău. Însă stalkerii sunt o problem…