Cum salvezi imaginile de status de pe WhatsApp pe telefonul cu Android

Statusul de pe WhatsApp se comportă exact ca cel de pe Instagram: adaugi imagine, video sau text care se șterg în 24 de ore. Ai la dispoziție o metodă sigură prin care poți salva aceste imagini sau filmulețe direct din WhatsApp sau poți folosi o aplicație dedicată acestui lucru.

Orice imagine sau video pe care le vezi pe WhatsApp sunt automat descărcate în telefonul tău. Așadar, aceste fișiere sunt deja salvate, trebuie să știi unde să le cauți.

Metoda 1 – Salvează statusuri WhatsApp manual

Trebuie să ai instalat un file explorer care îți arată fișierele ascunse din telefon. Mergi la WhatsApp – Media – .Statuses și acolo vei găsi toate statusurile pe care le-ai văzut. Atenție! Acest fișier este automat golit la o anumită perioadă de timp, așa că trebuie să copiezi imaginea sau videoclipul de acolo și să-l muți în alt folder al telefonului.

Metoda 2 – Folosește o aplicație dedicată

Pentru că WhatsApp este printre cele mai populare aplicații, cu mai mult de un miliard de utilizatori la nivel global, au apărut numeroase aplicații utilitare pentru Android legate de funcționarea și de îmbunătățirea WhatsApp.

Status Saver te ajută să salvezi statusurile de pe WhatsApp. Instalează aplicația folosind link-ul de mai jos. Pornește Status Saver, atunci când îți solicită Storage Access apasă Grant și după aceea Allow și gata. Poți vedea toate statusurile WhatsApp pe care le-ai descărcat și care n-au fost încă șterse.

Pentru a salva un status, apasă butonul + din dreapta jos sau apasă lung pe statusul pe care vrei să îl salvezi iar apoi apasă butonul Save.

Metoda 3 – Fă un screenshot

Da, screenshot-ul este o metodă rudimentară, dar funcționează de minune atunci când vrei să te miști rapid. Apasă în același timp butonul de închidere și butonul de volum mai mic (power+volume down), ține apăsat câteva secunde și ai salvat statusul de tip imagine sau text. Screenshoturile le găsești ușor, în galeria de imagini.

Tu folosești statusuri pe WhatsApp? Răspunde-ne într-un mesaj, mai jos!

  1. Status Saver

    Status Saver

    Status Saver îți permite să salvezi statusurile de pe WhatsApp ale prietenilor tăi. Dacă ți-a plăcut o poză sau un video pe care nu vrei să îl pierzi, Status Saver te ajută să le ai mereu la îndemână. E ușor de folosit și nu ocupă mult spațiu.

Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram
Cum vezi story-urile vechi de pe Instagram

Instagram este o platformă esențială pentru social media marketing cu peste 2 miliarde de utilizatori. Story-urile sunt unele din cele mai bune metode de a angaja urmăritorii și de a afla cine a văzut conținutul tău. Spre deosebire de Postările sau Reel-urile de pe Instagram,…

Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark
Cum să descarci videoclipuri TikTok fără watermark

Când vrei să descarci un videoclip de pe TikTok, de obicei acesta vine cu un watermark care indică numele contului celui care l-a încărcat. Dacă dorești să obții versiunea originală a videoclipului fără watermark, va trebui să folosești alte resurse. Este vorba de site-uri sa…