Cum activezi dark mode în aplicația WhatsApp pentru Android

Dark mode este o temă binevenită pentru orice aplicație. Relaxează privirea și protejează ochii, mai ales în condiții de întuneric sau lumină redusă. De asemenea, dark mode este și un bun economizor de baterie în cazul telefoanelor cu ecran AMOLED.

În momentul de față, Facebook testează o versiune Dark Mode pentru aplicația WhatsApp în ecosistemul Android. Iată ce trebuie să faci pentru a te bucura de această nouă opțiune.

Înscrie-te în programul Beta al WhatsApp

Pentru a beneficia de cele mai noi opțiuni ale WhatsApp dacă ești înscris în programul de testare a versiunilor Beta. Însă cei mai mulți utilizatori care vor să se înscrie vor primi un mesaj din partea Google care îi va anunța că nu mai sunt locuri în program. Dacă ești înscris deja ca beta tester, sari paragraful următor și mergi direct la pașii de activare.

Descarcă aplicația WhatsApp Beta de pe AndroidListe

Pe AndroidListe.ro vei găsi aplicația WhatsApp v. 2.20.13, care conține și opțiunea Dark Mode. Pentru a o instala, urmează acești pași:

  • Descarcă versiunea 2.20.13.
  • În următoarele ferestre apasă OK și Open.
  • Apasă Install în josul paginii.
  • Apasă Open.

În momentul de față, ești la zi cu ultima versiune beta a WhatsApp.

Activează Dark Mode pe WhatsApp

Pentru a activa Dark Mode pe aplicația WhatsApp pentru Android:

  • Apasă butonul de meniu – cele trei puncte din dreapta sus.
  • Apasă Settings.
  • Mergi la Chats.
  • Mergi la Theme.
  • Selectează Dark.

În momentul de față, întreaga interfață a WhatsApp va fi colorată în negru și tonuri de gri închis. Dacă telefonul tău este în power saving mode, interfața va intra automat în Dark Mode.

Tu ce aplicații folosești cu dark mode? Scrie-ne mai jos, într-un comentariu.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger este o aplicație de comunicare deținută de Facebook. Prin ea poți ține legătura cu prietenii și cunoștințele tale sau poți crea grupuri de discuție cu familia, prietenii sau colegii de serviciu.

Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci
Cele mai bune jocuri indie pentru Android pe care să le încerci

Jocurile indie au câștigat o popularitate enormă în ultimii ani, datorită creativității și inovației pe care le aduc în lumea gaming-ului. Fără constrângerile marilor studiouri, dezvoltatorii independenți au libertatea de a explora concepte unice și de a oferi experiențe de j…

Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm
Cele mai bune jocuri ASMR pe Android pentru relaxare și calm

Într-o lume tot mai agitată și plină de stres, căutarea metodelor de relaxare a devenit o prioritate pentru mulți dintre noi. Una dintre cele mai populare și inedite forme de relaxare care a câștigat teren în ultimii ani este ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response). ASMR …