Cum să recuperezi proiectele pierdute pe TikTok

Folosirea dosarului de draft-uri pe TikTok poate fi un instrument util atunci când nu ești încă pregătit să încarci un videoclip la care ai lucrat. Îți permite să te întorci la proiect pentru a continua înregistrarea, editarea sau alte setări ale videoclipului tău.

Cu toate acestea, poate fi mai ușor decât crezi să-ți pierzi proiectele nepublicate, mai ales pentru că TikTok nu le salvează în contul tău. Dacă întâmpini dificultăți în localizarea unei ciorne pe care ai creat-o, iată câteva locuri în care poți căuta pentru a recupera proiectele pierdute de pe TikTok.

Verifică drafturile TikTok pe toate dispozitivele

Dacă folosești TikTok pe mai multe dispozitive, primul pas pentru a găsi un proiect pierdut este verificarea celorlalte dispozitive. Dosarul de drafts este un instrument util pentru a păstra conținut și pentru a programa postări pentru mai târziu pe TikTok.

Proiectele TikTok sunt salvate local. Acest lucru înseamnă că ciornele sunt salvate pe dispozitivul pe care ai creat ciorna. Deci, dacă faci un videoclip TikTok și îl salvezi în Drafts pe telefonul cu Android, acel draft nu va apărea în dosarul de draft-uri atunci când folosești TikTok fără aplicație.

Chiar dacă ești autentificat în același cont pe ambele dispozitive, draftul va fi salvat numai pe dispozitivul original pe care a fost creat. Acest dosar de ciorne poate fi găsit pe pagina ta de profil TikTok. Drafturile apar în primul slot video, afișând câte proiecte se află în dosarul tău la orice moment.

Caută în galerie

TikTok nu îți permite să îți salvezi drafturile în galeria foto. Însă dacă ai filmat clipul cu camera telefonului și apoi l-ai încărcat în TikTok, îl poți găsi în galerie. Nu păstrează filtrele și tranzițiile TikTok puse în aplicație, dar poți găsi originalul și să începi iarăși editarea sa.

Ce să nu faci când încerci să recuperezi drafturi

Un mod comun de a rezolva o problemă cu o aplicație este resetarea dispozitivului sau dezinstalarea și reinstalarea acesteia. Dar este important de notat că această soluție nu va funcționa cu TikTok.

Nu șterge TikTok! Acest lucru va duce la pierderea tuturor celorlalte drafturi salvate pe acel dispozitiv.

Cum previi pierderea drafturilor pe TikTok

Lucrezi din greu la postările tale TikTok, astfel încât să le pierzi poate fi frustrant. Pentru a preveni acest lucru în viitor, este important să salvezi toate proiectele în memoria telefonului.

Poți recupera ciornele TikTok cu o solicitare de date?

Un pas inutil atunci când îți cauți drafturile pierdute este descărcarea datelor de pe TikTok. În setările TikTok există o opțiune de a solicita toate datele pe care TikTok le-a stocat despre contul tău. Unii cred că această solicitare de date îți va oferi drafturile pierdute. Cu toate acestea, când am testat acest lucru, niciun proiect, șters anterior sau nu, nu a apărut.

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok este o aplicație social media pentru conținut video. Cu ajutorul său distribui clipurile tale video sau te uiți la ale prietenilor sau ale creatorilor preferați. Poți face toate editările direct în aplicație iar dacă ești suficient de bun, poți inclusiv să faci bani din TikTok.

Cum să adaugi muzică profilului de Instagram
Cum să adaugi muzică profilului de Instagram

Instagram a lansat o nouă funcție care îți permite să adaugi o piesă preferată direct în profilul tău! Dacă ți-e dor de zilele MySpace și HI5, în care muzica era o parte integrantă a profilului, acum poți readuce puțin din acel vibe și pe Instagram. Vrei să știi cum să faci a…

Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările
Cum faci un playlist pe TikTok pentru a crește vizualizările

TikTok este o platformă populară pentru crearea și distribuirea de conținut video, iar organizarea acestui conținut într-un mod accesibil poate contribui semnificativ la creșterea vizualizărilor. O modalitate excelentă de a face acest lucru este prin crearea de playlisturi pe…

Cum descarci clipuri video din canale Telegram private
Cum descarci clipuri video din canale Telegram private

Telegram este o platformă populară pentru distribuirea de conținut video prin intermediul canalelor. Cu toate acestea, unii creatori restricționează descărcarea și redirecționarea conținutului postat, făcând dificilă salvarea videoclipurilor. Dacă vrei să descarci un video di…