Cum îți descarci datele de pe TikTok

TikTok poate fi un instrument excelent pentru promovare sau fun, dar și o mare bătaie de cap atunci când vorbim de privacy. Ți-am făcut un tutorial cu tot ceea ce trebuie să știi despre confidențialitate și setările cele mai bune pentru a te proteja.

Următorul pas este să descarci toate datele din platforma video. Aici vei găsi adresele clipurilor tale, precum și restul activității. Iată cum îți descarci datele de pe TikTok.

Descarcă profilul de TikTok pe telefonul cu Android

În cazul în care dorești să îți dezactivezi sau să îți ștergi definitiv contul de TikTok, este bine să îți salvezi datele. Le poți păstra în cazul în care vrei să le încarci în altă platformă sau să creezi un cont nou. Datele tale includ poza de profil, clipurile încărcate, comentariile, like-urile sau istoricul de chat.

Acestea sunt disponibile la cerere și durează puțin până vor fi generate, în funcție de volumul activității pe care l-ai avut de-a lungul timpului. Iată ce trebuie să faci:

  • Intră în TikTok pe telefonul cu Android.
  • Mergi la profil.
  • Apasă pe meniu și mergi la Settings and Privacy.
  • Mergi la Account și selectează Download your data.
  • Selectează formatul dorit (TXT sau JSON) și apoi apasă Request data.

Va dura ceva vreme până când fișierul va fi generat și disponibil pentru descărcare. Când primești notificarea, urmează aceiași pași și mergi în tab-ul Download data. Fișierul va putea fi descărcat timp de 4 zile, după care se va șterge.

Astfel, datele fiind salvate, îți poți șterge contul. Fii liniștit, TikTok se poate folosi și fără să creezi un cont.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l trimiți și prietenilor tăi!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok este o aplicație video pentru Android. Cu ajutorul ei distribui clipuri create de tine către prieteni sau către public. Editează-le cu instrumentele din aplicație și dă-le share. Dacă ești suficient de original și strângi un fanbase mare, poți inclusiv să faci bani din TikTok.

Cele mai bune aplicații Android pentru monitorizarea somnului
Cele mai bune aplicații Android pentru monitorizarea somnului

Intră într-o lume unde calitatea somnului nu este doar un lux, ci o realitate accesibilă cu ajutorul tehnologiei moderne. În epoca digitală, dispozitivele Android nu sunt doar unelte pentru comunicare și divertisment, ci și instrumente folositoare pentru a  optimiza odihna no…