Cum îți descarci datele de pe TikTok

TikTok poate fi un instrument excelent pentru promovare sau fun, dar și o mare bătaie de cap atunci când vorbim de privacy. Ți-am făcut un tutorial cu tot ceea ce trebuie să știi despre confidențialitate și setările cele mai bune pentru a te proteja.

Următorul pas este să descarci toate datele din platforma video. Aici vei găsi adresele clipurilor tale, precum și restul activității. Iată cum îți descarci datele de pe TikTok.

Descarcă profilul de TikTok pe telefonul cu Android

În cazul în care dorești să îți dezactivezi sau să îți ștergi definitiv contul de TikTok, este bine să îți salvezi datele. Le poți păstra în cazul în care vrei să le încarci în altă platformă sau să creezi un cont nou. Datele tale includ poza de profil, clipurile încărcate, comentariile, like-urile sau istoricul de chat.

Acestea sunt disponibile la cerere și durează puțin până vor fi generate, în funcție de volumul activității pe care l-ai avut de-a lungul timpului. Iată ce trebuie să faci:

  • Intră în TikTok pe telefonul cu Android.
  • Mergi la profil.
  • Apasă pe meniu și mergi la Settings and Privacy.
  • Mergi la Account și selectează Download your data.
  • Selectează formatul dorit (TXT sau JSON) și apoi apasă Request data.

Va dura ceva vreme până când fișierul va fi generat și disponibil pentru descărcare. Când primești notificarea, urmează aceiași pași și mergi în tab-ul Download data. Fișierul va putea fi descărcat timp de 4 zile, după care se va șterge.

Astfel, datele fiind salvate, îți poți șterge contul. Fii liniștit, TikTok se poate folosi și fără să creezi un cont.

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l trimiți și prietenilor tăi!

  1. TikTok

    TikTok

    TikTok este o aplicație video pentru Android. Cu ajutorul ei distribui clipuri create de tine către prieteni sau către public. Editează-le cu instrumentele din aplicație și dă-le share. Dacă ești suficient de original și strângi un fanbase mare, poți inclusiv să faci bani din TikTok.

Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok
Cum găsești și îți organizezi clipurile favorite pe TikTok

TikTok este o aplicație social media care îți permite să distribui videoclipuri scurte către prieteni sau către publicul larg. Este foarte distractiv de utilizat și există o mulțime de videoclipuri grozave. Dar poate fi complicat să găsești și să organizezi videoclipurile tal…

Cum faci live streaming pe Instagram
Cum faci live streaming pe Instagram

Dacă vrei să îți crești audiența pe Instagram sau să interacționezi cu followerii, trebuie să folosești  funcția live streaming. Fie că ești la un concert, la o ieșire cu prietenii, în vacanță sau pur și simplu acasă, streamingul live este o modalitate excelentă de a ține urm…

Cum știi dacă cineva este online pe Instagram
Cum știi dacă cineva este online pe Instagram

Te-ai întrebat vreodată dacă persoana cu care vorbești pe Instagram este de fapt online? Sau, pur și simplu, îți dă cu seen sau face ghosting? Acest ghid îți va arăta cum să determini dacă cineva este online pe Instagram. Este bine să vezi cu cine ai de-a face, de la prieteni…

Cum îți descarci datele de pe TikTok
Cum îți descarci datele de pe TikTok

TikTok poate fi un instrument excelent pentru promovare sau fun, dar și o mare bătaie de cap atunci când vorbim de privacy. Ți-am făcut un tutorial cu tot ceea ce trebuie să știi despre confidențialitate și setările cele mai bune pentru a te proteja. Următorul pas este să des…