Cum adaugi tranziții în clipurile de pe TikTok

TikTok este acum una dintre cele mai populare rețele de socializare, iar utilizatorii din întreaga lume își distribuie clipurile create.

Pe lângă filtrele și efectele disponibile pe TikTok, utilizatorii pot să adauge tranziții între clipurile lor, pentru a le face mai interesante și captivante. În acest ghid, vom explica cum adaugi tranziții la videoclipurile de pe TikTok de pe un telefon Android.

Tranzițiile în clipurile TikTok se fac direct în aplicație

Vestea bună este că tranzițiile pot fi puse direct în aplicație, fără a avea nevoie de aplicații pentru editarea videoclipurilor. Acest lucru simplifică mult procesul, mai ales dacă vrei să încarci un clip rapid și să nu pierzi prea mult timp cu editarea. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

 • Intră în aplicație și începe să creezi un clip video. Apasă pe butonul + din partea de jos a ecranului. Acesta te va duce la ecranul de creare a videoclipului.
 • Selectează sau filmează clipul și apoi începe editarea. Apasă pe butonul Effects din partea dreaptă a ecranului, iar apoi selectează Transitions. Alege una dintre tranzițiile disponibile.
 • Înainte de a alege o tranziție, previzualizează pentru a vedea cum va arăta tranziția pe clip. Dacă nu îți place o anumită tranziție, poți să dai back pentru a șterge filtrele și tranzițiile și apoi să alegi o altă tranziție. După ce ai selectat o tranziție convenabilă, apasă Add.
 • După ce ai adăugat tranziția, poți edita videoclipul în continuare și să îl postezi când ești mulțumit de rezultat.

Adăugarea tranzițiilor este un mod excelent de a îmbunătăți clipurile video de pe TikTok și de a le face mai atractive pentru cei ce te urmăresc. În cazul în care vrei să faci bani din TikTok, trebuie să experimentezi cu diferite tranziții pentru a le găsi pe cele mai bune și mai apreciate de către publicul tău.

Tranziția pocnind din degete

Pentru a face o tranziție atunci când pocnești din degete, va trebui să unești două segmente de clip. Se poate face foarte ușor în aplicație. Iată cum:

 • Așază telefonul pe o suprafață stabilă pentru a păstra cadrul perfect.
 • Apasă pe butonul Timer din partea dreaptă a ecranului și selectează durata dorită pentru clip. Este recomandat să fie cel puțin patru secunde, pentru a putea să-l editezi ulterior.
 • În înregistrare, așteaptă aproximativ o secundă, apoi pocnește din degete.
 • Schimbă ținuta, machiajul sau orice altceva pentru prezentare.
 • Apasă din nou pe butonul Timer și setează timpul pentru încă patru secunde.
 • Pocnește din nou din degete.
 • Apasă V pentru a trece la editare.
 • Apasă Adjust Clips în partea dreaptă.
 • Atinge fiecare clip pentru a tăia până la capăt. Asigură-te că incluzi sunetul real al unui pocnit din degete pentru efectul complet. Dacă vrei, îți poți crea propriul sunet pe TikTok.
 • Apasă Save.

Va trebui să înveți să faci singur aceste tranziții pentru ca efectul să fie spectaculos. De aceea, doar exersând vei obține rezultatul corect. Dacă nu ai nimerit bine momentul, continuă să încerci. Folosește un trepied sau funcția de cronometru pentru a te ajuta, dar, în cele din urmă, va trebui să îți stăpânești corpul sau fața pentru a face tranzițiile cât mai naturale.

Fii social! Trimite acest articol și prietenilor tăi!

 1. TikTok

  TikTok

  TikTok este o rețea social media în care găsești clipuri video. Cel mai adesea scurte și amuzante, clipurile de pe TikTok sunt create direct în aplicație și încărcate rapid pentru prieteni. Dacă vrei să faci rost de like-uri și followeri, va trebui să creezi propriile clipuri originale.

Cum activezi fotografia de profil dinamică pe Instagram
Cum activezi fotografia de profil dinamică pe Instagram

Meta introduce noi funcții în Instagram destinate unei experiențe vizuale unice. Fotografiile de profil dinamice au devenit o noutate populară pe Instagram. Nu numai că atrag atenția, dar și oferă utilizatorilor o modalitate diferită de a se exprima. În cele ce urmează, îți v…

Cum să găsești melodiile în trend pe TikTok
Cum să găsești melodiile în trend pe TikTok

TikTok a devenit o platformă de top pentru descoperirea celor mai noi și cele mai populare melodii. Indiferent dacă ești un creator care dorește să utilizeze ultimele hituri în videoclipurile sale, dacă vrei să faci bani sau pur și simplu dorești să știi ce este la modă, iată…